snel zoeken

Land

Activiteit

Hoe lang

Vertrekmaand


snel zoeken
 

Activity International

Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl
Home 

 > Nieuws


Algemeen

NIEUW: gratis Aussie membership

30/05/2017

Al 25 jaar helpen we met het regelen van een avontuur in Australië. Duizenden backpackers hebben tienduizenden baantjes gevonden en honderdduizenden kilometers afgelegd. Daar zijn wij trots op!

Om dit te vieren bieden we je deze zomer gratis een Aussie Membership aan.

 

Lees nieuwsitem >>


Kick Start your journey!

09/05/2017

Stel: je wilt heel graag naar het buitenland om daar de cultuur en de bevolking te leren kennen. Of om een taal te leren. Of om misschien de lokale bevolking mee te helpen. Of om rond te reizen en om gewoon de tijd van je leven te hebben. Waar te beginnen? Nou, gewoon hier!

Onze Kick Start programma's zijn perfecte reizen om in een korte periode en op een avontuurlijke én bijzondere manier een land goed te leren kennen. Je kunt deze reis gebruiken als begin van bijvoorbeeld een rondreis door Azië, Afrika of Latijns-Amerika óf voor een korter vakantie van een paar weken. Zie maar, het maakt ons niet uit. Het is uiteindelijk jouw droom die uit moet komen. En wij helpen je daar graag bij.  

Lees nieuwsitem >>


Buitenlandmogelijkheden vanaf 16 jaar!

13/02/2017

nieuw-zeeland springbank-high-schoolRegelmatig wordt ons gevraagd vanaf welke leeftijd je vrijwilligerswerk - of iets anders in het buitenland- kunt doen. Nou, dat kan al vanaf 16 jaar! Dat is goed nieuws voor alle schoolverlaters die vroeg vakantie hebben of nog geen zin hebben om aan een vervolgopelding te beginnen. We hebben een aantal projecten geselecteerd die geschikt zijn voor voor 16-jarigen (of ouder). Dat heeft te maken met de werkzaamheden, met de voorkennis en/of ervaring die je moet hebben voor sommige projecten of met de voorwaarden van onze partnerorganisaties in het buitenland. Voor alle 16- en 17- jarigen geldt dat er door de ouders/verzorgers een verklaring moet worden ingevuld (parental consent).

We hebben alle mogelijkheden die voor 16-jarigen (en ouder) geschikt zijn even voor je op een rijtje gezet. Er zit vast wel iets bij dat voldoet aan jouw dromen!

 

Lees nieuwsitem >>


We gebruiken cookies voor het laten functioneren van de site en om statistieken in te zien om de site te verbeteren.
Bekijk onze cookie beleid en gebruik. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met onze voorwaarden.
Ik ga akkoord