snel zoeken

Land

Activiteit

Hoe lang

Vertrekmaand


snel zoeken
 

Activity International

Brammelerstraat 15
7511 JG Enschede
T 053 - 483 10 40
info@activityinternational.nl
Home 

 > Nieuws


Algemeen

Nieuw: Discover Costa Rica

07/03/2017

ultimate east coast surfingWil jij surfen op een van de beste surfplekken ter wereld, meehelpen met het beschermen van schildpadden, de Spaanse taal leren en ook nog is het land ontdekken? Boek dan ons 4-weekse programma in Costa Rica! Een perfecte manier om rond te reizen en vrijwilligerswerk te doen.

Deze geweldig 4 weken worden als volgt ingevuld: de eerste twee weken heb je elke dag (behalve de weekenden) Spaanse lessen gecombineerd met surfen. De derde week ga je vrijwilligerswerk doen bij één van de drie projecten waar je helpt bij het beschermen van schildpadden. De laatste week ga je op een 4-daagse road trip naar Monte Verde National Park. Wedden dat jij het na 4 weken roerend met ons eens bent: wat is Costa Rica een fantastisch land!

Lees nieuwsitem >>


17 juli = extra startdatum Kruger to Cape

06/03/2017

vrijwilligerswerk swaziland building_project.jpgVan het Krugerpark tot aan de parelwitte stranden van Mozambique, met Swaziland als thuisbasis. In een paar weken tijd maak je kennis met veel wildlife, cultuur, vrijwilligerswerk en strand. Op safari met nachtelijke gamesdrives en bushwalks in het Krugerpark, meehelpen bij het Neighbourhood Care project in Swaziland, een tocht door het prachtige Swaziland, snorkelen met walvishaaien in de Indische oceaan en uitrusten op de witte palmboomstranden van Mozambique. Klinkt goed! Deze combinatie van vrijwilligerswerk en safari laat het je allemaal meemaken.

Lees nieuwsitem >>


Zomerinspiratie: check onze top 5!

06/03/2017

Weet jij al wat je gaat doen tijdens je zomervakantie? Wordt het een paar weken bakken op het strand van Lloret de Mar? Ga je de hele zomer werken om je bankrekening wat aan te vullen? Of ben je op zoek naar een mooie reiservaring waarbij je ook nog een beetje nuttig bezig bent? Laat ons je inspireren met onze Zomer Top 5!

Lees nieuwsitem >>


We gebruiken cookies voor het laten functioneren van de site en om statistieken in te zien om de site te verbeteren.
Bekijk onze cookie beleid en gebruik. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met onze voorwaarden.
Ik ga akkoord