page-travel.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Noord-Amerika

Ontdek Canada en de Verenigde Staten

Er is werkelijk van alles te zien en te doen in Noord-Amerika: van de drukke miljoenensteden New York, San Fransisco en Montreal tot prachtige verlaten natuurreservaten. Van het koude Alaska tot het tropische Miami. Van het Frans sprekende Quebec tot de Latino’s in Californië tot China Town in New York. We kunnen Noord-Amerika met twee woorden samenvatten: fantastisch en divers!

Canada Wilderness Volunteer Program

Canada: meehelpen op een natuurproject

Allereerst iets over Canada. Natuurliefhebbers en outdoorliefhebbers zijn het er allemaal over eens: Canada is the place to be! Het heeft namelijk alles: smaragdgroene meren, besneeuwde bergtoppen en uitgestrekte prairies. Maar ook prachtige kustlijnen, rivieren (met veel zalm) en veel – heel veel bossen. En in die natuurgebieden is veel wildlife te vinden: beren, elanden, lynxen, wolven, marmotten en aan de kust vele zeehonden, zeeotters, bultrug walvissen en orka’s. En die spectaculaire natuur kun jij een handje meehelpen als vrijwilliger bij een Wildlife Rehab in Ontario.

Canada is het op één na grootste land ter wereld en is daarmee goed voor 7% van de totale aardoppervlakte. Even een vergelijking: Canada is ongeveer net zo groot als alle landen van Europa samen en ligt in maar liefst 6 tijdzones,  met een verschil van vierenhalf uur tussen de oost- en westkust. Dat je het even weet…

Canada-Wilderness-Volunteer-Program


Verenigde Staten: Highschool, Summercamp USA en au pair 

De Verenigde Staten van Amerika: het land van de onbegrensde vele mogelijkheden! Het land van de Stars and Stripes. Van de Super Bowl tot Disneyland. Mc Donalds en KFC. Van New York, tot Los Angeles, Hollywood en veel meer…In dit soms bizarre maar prachtige land bieden wij verschillende programma’s zodat jij ook kennis kunt maken met het land waar alles mogelijk lijkt te zijn. Maak je eigen American Dream waar! Of je nou au pair wilt worden, een highschool avontuur gaat ondernemen of op een Summercamp , wat is er mooier dan samen jouw American Dreams te kunnen delen?! Pak daarom je backpack, stap in het vliegtuig en let’s do this. Let’s make some awesome memories!

Au Pair Amerika New York

Lees meer Sluiten

Vind je perfecte reis of vakantie

#letsmakememories