singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Costa Rica

Costa Rica

Wat een bestemming! Vulkanen, tropische regenwouden, prachtige dieren en de super vriendelijke inwoners. Dat zou je niet zeggen als je net bent aangekomen in San José. Maar verlaat je deze grote stad dan kom je ogen tekort. Overal is het even mooi. En dan nog die prachtige kust! Heerlijke stranden, surfen en misschien zelfs een schildpad. En aan de oostkust kan je heerlijk snorkelen. Het land vraagt er om om ontdekt te worden. Als backpacker in een omgebouwde schoolbus of georganiseerd onder begeleiding van een gids. Want ook dat is leuk aan Costa Rica, in vergelijking met omringende landen is het veilig en goed georganiseerd. Waar wacht je nog op?

Onze hoogtepunten? De Arenal Vulkaan, Monteverde, Manuel Antonio, Corcovado National Park, Tortuguero en surfen op de Pacific Ocean.

Activity International heeft ook hier een geweldige reis:

Kickstart Costa Rica – Groepsreis voor jongeren

In 4 weken tijd leer je Spaans, help je mee op een schildpaddenproject, leer je surfen of doe je yoga en ga je op een 4-daagse trip door het Monte Verde Nationaal Park. Prachtig! Hoe gevarieerd wil je het hebben?! Leuk als een reis op zichzelf of om je rondreis door Midden-Amerika mee te beginnen! Wedden dat jij het na 4 weken roerend met ons eens bent: wat is Costa Rica een fantastisch land. Lees meer over Kickstart Costa Rica >>

Deze reis maak je niet alleen! Bij aankomst ontmoet je de andere internationale “Kickstart Costa Rica” reizigers. Het zijn vaak jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Een perfecte manier om veel andere reizigers te leren kennen, en wie weet besluit je om na deze 4 weken te gaan backpacken met je nieuwe vrienden.

En bekijk onderstaand een selectie van foto’s die we recent hebben ontvangen.

 

#followyourdreams