page-travel.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Verenigde Staten

Als au pair naar Amerika? Of toch naar een highschool of een summercamp?

De Verenigde Staten van Amerika: het land van de onbegrensde vele mogelijkheden! Het land van de Stars and Stripes. Van de Super Bowl tot Disneyland. Mc Donalds en KFC. Van New York, tot Los Angeles, Hollywood en veel meer…In dit soms bizarre maar prachtige land bieden wij verschillende programma’s zodat jij ook kennis kunt maken met het land waar alles mogelijk lijkt te zijn. Maak je eigen American Dream waar! The sky is the limit in de Verenigde Staten van Amerika!

Au pair in Amerika

Altijd al willen weten hoe het is om een tijdje in Amerika te wonen? Het land van de vele mogelijkheden? Bij Activity International au pair worden in Amerika. Je woont een jaar in een gastgezin in ruil voor het verzorgen van de kinderen. Je maakt zo het alledaagse familieleven mee, maar je ziet ook al die legendarische plekken waar Amerika zo bekend om is, zoals New York of de Grand Canyon.

Naar een summercamp in Amerika

Heb jij geweldige sportvaardigheden? Ben je tussen de 19 en 25 jaar? Ben jij de zomer van 2017 beschikbaar voor op zijn minst 9 weken? Spreek je Engels en kun je vertrekken op 18 juni of zelfs eerder? Als dat zo is, solliciteer dan op het leukste zomerbaantje ter wereld, namelijk: Counselor op een summercamp in Amerika. Het summercamp regelt je overnachtingen, maaltijden en geeft je ‘pocket money’. Na camp kun je ook nog een tijdje rondtrekken door de USA. Het is hard werken, maar je beleeft beslist een onvergetelijke zomer!

High School in Amerika

Het is de droom van heel veel Nederlandse jongeren. En dat is niet zo gek want Amerika is nou eenmaal een populair land en bestemming nummer 1 als het om Highschool gaat. Natuurlijk is het super tof om bij een Amerikaans gastgezin te wonen tijdens je Highschool USA tijd. Je viert alle Amerikaanse feestdagen met je gezin; van Halloween tot Thanksgiving. Ervaar ’the American way of life’ en ontdek waarom dit het land van No Limits is! Highschool USA is een perfecte reis om tijdens je middelbare school of tijdens je tussenjaar te doen.

Lees meer Sluiten

Vind hier je perfecte reis in Amerika!

#followyourdreams