page-travel.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Oceanie

Oceanië: Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en meer…

Je hoort mensen niet zo snel praten over Oceanië. Je gaat zeg maar niet backpacken in Oceanië, zoals je gaat backpacken in Zuid-Amerika. Nee je gaat backpacken in Nieuw-Zeeland of Australië! Of je gaat op vakantie naar Nieuw-Guinea of duiken in Fiji. Nou ja, hoe dan ook, het is er prachtig en er vallen heel veel (ei-) landen onder. De meest bekende zijn natuurlijk Australië en Nieuw-Zeeland. En ook wij hebben er ons hart verloren. Want écht waar, wat is het daar leuk en mooi!

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland bestaat uit het Noordereiland en het Zuidereiland en nog een aantal kleinere eilandjes. Qua oppervlakte kun je het ongeveer vergelijken met Groot-Brittannië. Ze zeggen dat er in Nieuw-Zeeland meer verschillende landschappen te vinden zijn dan in heel Europa: prachtige goudgele stranden, subtropische eilandjes, duizelingwekkende fjorden, levende vulkanen, azuurblauwe meren, bossen, bergen, heuvels, gletsjers en heel veel schapen op sappige groene weides……je vindt het hier allemaal! In Nieuw-Zeeland kun je gaan prima backpacken aangezien het land niet al te groot is en veel te zien is. Je kunt in een paar weken/maanden echt een prima indruk van het land krijgen en alle highlights gezien hebben. Wij kunnen je helpen met het regelen van een goed vliegticket en een heel leuk Kickstartpakket in Auckland. Dat is een goed begin van een hele toffe reis! Als je echt langer in Nieuw-Zeeland wilt verblijven en een tijdje wilt wonen bij een gastgezin, dan is het Highschool program misschien iets voor jou. Echt superleuk om een aantal maanden te doen. En je leert er ook nog eens heel veel van!

Australië

Wat houden wij toch van Australië! Prachtige wereldsteden, kilometers lange stranden, de Outback, de unieke dieren en de Australiërs zelf. En dan het klimaat! Australië is zo groot dat het klimaat altijd ergens gunstig is. Met de juiste planning is een heel jaar mooi weer een realistische optie. dat moet je toch als muziek in de oren klinken!

Aussie SpecialistActivity International helpt je met het regelen van je reis naar Australië. Of je er nu een maand tussenuit wilt of een jaar. Een Kickstartpakket wilt boeken of geholpen wilt worden met het zoeken naar werk. Au pair wilt worden of een surfcursus wilt doen. We helpen je graag! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het helpen van avontuurzoekers met Down Under-plannen. Een aantal jaren geleden zijn we zelfs uitgeroepen tot Aussie specialist! We hebben namelijk jarenlange reiservaring in Australië en als je alle maanden optelt die we als team (afzonderlijk van elkaar) in Australië en Nieuw-Zeeland hebben doorgebracht, dan zitten we wel op een paar jaar! We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en vele mooie herinneringen gemaakt die niemand ons meer afpakt. Nu jij nog! Dus heb je vragen over highlights, routes, het klimaat, hostels, visa, auto’s kopen en waar je het beste een baantje kunt vinden…..Vraag het ons! We’ve been there, we’ve done that!

Read more

Kijk hieronder voor de beste Down Under reizen.

#letsmakememories