page-travel.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken

Wildlife- en natuurprojecten

Opwarming van de aarde, stropers die olifanten en neushoorns afslachten, vervuilde oceanen, illegale dierenhandel en het kappen van het oerwoud. Overal op de wereld staat de natuur onder druk. En er is geen tijd meer te verliezen. Want wist je dat er bijvoorbeeld in zuidelijk Afrika iedere 15 minuten een olifant sterft en iedere dag 3 neushoorns worden gedood? Shocking hè! En dit is écht de realiteit van vandaag de dag. Onze wildlife- en natuurprojecten helpen mee om het tij te keren.

Tijd voor actie!

Gelukkig staan er steeds meer mensen op om de natuur en bedreigde diersoorten te beschermen. Met succes! Diverse projecten – groot en kleinschalig – zorgen er inmiddels voor dat bepaalde natuurreservaten gewoon natuur blijven en dat sommige beschermde diersoorten niet zullen uitsterven. Veel projecten houden zich bezig met het anti-stropen beleid en er worden allerlei technische hulpmiddelen ingezet die mens en natuur helpen waar dat nodig is. Drones bijvoorbeeld! Maar dit is pas het begin. Er moet nog veel bereikt worden. En daar zijn veel vrijwilligers voor nodig! Ook jij kan je inschrijven op één van onze wildlife- en natuurprojecten in Azië, Afrika en Latijns-Amerika en je handen uit de mouwen steken om de natuur te beschermen. Ervaring? Niet nodig! Wat dan wel? Passie voor de natuur (en zin in avontuur)!


Wildlife- en natuurprojecten: Let’s do this together, let’s make memories!

Onze visie op vrijwilligerswerk is dat je het niet alleen kan doen. Dat zullen we met elkaar moeten doen. Jij, wij, onze partnerorganisaties die ter plaatse alles regelen en natuurlijk de lokale bevolking. Zonder hun hulp, kennis en welwillendheid zouden er niet zulke mooie dingen tot stand kunnen komen. Hoe mooi is dat!  En ook in de toekomst hopen zij – samen met ons  en andere internationale vrijwilligers – de natuur te beschermen en op te komen voor alles en iedereen die worden bedreigd in hun voortbestaan. En dat gaan we samen doen. Schouders eronder en go! Let’s do this together. Let’s make memories!

Read more

Vind je perfecte reis of vakantie

#letsmakememories