singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Groepen

Groepsreizen op maat gemaakt!

Heb jij plannen om samen met je klasgenoten, collega’s, mede-studenten, huisgenoten, familieleden, vrienden of buurtgenoten een mooie reis te gaan maken? Goed nieuws, we kunnen groepen op weg helpen en de reis zelfs helemaal regelen. Van het begin tot het eind – en alles daar tussenin. En zo’n groep hoeft niet groot te zijn hoor! Van plan met 4 of 5 vrienden te gaan? Dat kan!

Primate Rehab Center Volunteers group

Groepsreizen via Activity International – een paar voorbeelden 

Een groepsreis op maat via Activity International. Wat houdt dat in? Je zou bijvoorbeeld met een groep een reis langs de Oostkust van Australië kunnen maken, inclusief accommodatie, busreizen en mooie excursies. Aanrader! Of je kunt met een groep(je) een aantal weken bij een vrijwilligers- of wildlifeproject helpen. Met daarna misschien wat excursies. Ook heel leuk! Of een culturele reis naar Sri Lanka maken; een prachtige kennismaking met de schoonheid van dit eiland, de cultuur en de gastvrije mensen. Of naar het Awardwinning project (Eco Bricking) in Zambia. Over leuk en nuttig gesproken… echt een fantastisch mooi project!

Dit zijn een paar voorbeelden van al bestaande (individuele) reizen die we aanbieden. Die kunnen voor groepen aanpassen en op maat maken. Geen probleem! Het enige wat dan belangrijk is, is dat we het een aantal maanden voor de gewenste vertrekdatum moeten weten wat jullie plannen zijn, zodat we genoeg tijd hebben om alles te regelen.

Zuid-Afrika vrijwilligerswerk Kaapstad groepen

Andere wensen of ideeën?

Kom maar op met je plannen! We gaan de uitdaging graag aan!
Wat wij van jullie graag willen weten is het volgende:

Laat het ons weten! Hoe meer je van bovenstaande vragen kunt beantwoorden, hoe beter wij kunnen meedenken! Mail je ideeën naar info@activityinternational.nl

 

#followyourdreams