singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Special ISIS Reisverzekering

De Special ISIS reisverzekering – perfect voor jonge avonturiers!

De Special ISIS reisverzekering van de Goudse is de perfecte reisverzekering voor iedereen die wat langer en verder van huis gaat en van plan is om te gaan werken tijdens het backpacken, vrijwilligerswerk te doen, als au pair aan de slag te gaan, als stagiaire of als student aan een High School. Kortom: alles behalve een standaard vakantie in het buitenland.

Bij het afsluiten van de verzekering heb je de keuze tussen een Standaarddekking en een Superdekking. Daarnaast kan je kiezen of je geneeskundige kosten wilt meeverzekeren. Het verschil tussen de Standaard- en de Superdekking is dat de Superdekking een stuk uitgebreider is. Zo betaal je bij de Superdekking geen eigen bijdrage van € 50 bij medische kosten en zijn de vergoedingen hoger. Daarnaast is je telefoon meeverzekerd, is er een hogere maximale vergoeding voor laptops en heb je recht op Rechtsbijstand.

De minimale looptijd voor de Special ISIS verzekering is 2 maanden. Ben je klant van Activity International en wil je deze verzekering voor een kortere periode afsluiten (minimaal 1 maand), neem dan even contact met jouw programma coördinator op.

Bekijk voor een kort en duidelijk overzicht de verzekeringskaart van de Special ISIS Reisverzekering.

De Special ISIS verzekering kun je hieronder afsluiten:

 

Corona update

Vanaf 1 november 2021 biedt de Special ISIS dekking voor medische kosten ten gevolg van Covid-19 in Oranje reisgebieden. Let op: eventuele kosten voor quarantaine of het omboeken van je reis vallen niet onder de dekking.  

Wat maakt de Special ISIS reisverzekering zo bijzonder?

 • Ook dekking wanneer je tijdens het (vrijwilligers)werk iets overkomt.
 • Uitgebreide basisdekking, incl. bagage (1e jaar nieuwwaarde ipv dagwaarde)
 • Bij Werelddekking wordt er onderscheid gemaakt tussen dekking inclusief en exclusief de Verenigde Staten.
 • Verzekeren mogelijk tot en met 65 jaar (toeslag 36 tot en met 65 jaar van 10%). Optie All-In tot en met 54 jaar. Werelddekking inclusief de Verenigde Staten is tot en met 44 jaar.
 • Geen Werelddekking incl. Verenigde Staten nodig als je een stopover hebt of tijdens een toeristische reis (je hebt dan maximaal 14 dagen dekking voor een verblijf in de V.S.)
 • Lange looptijd: maximaal 4 jaar!
 • Dekking in landen met Code Oranje
 • Geneeskundige kosten zijn apart bij te verzekeren. Zowel ter vervanging (All-in) als ter aanvulling (Extra) van je zorgverzekering. Geneeskundige kosten zijn dan tegen kostprijs (in de praktijk tot EUR 2.00.000) meeverzekerd.
 • Molest is verzekerd bij Geneeskundige kosten.
 • Wettelijke Aansprakelijkheid meeverzekerd, ook tijdens stages en vrijwilligerswerk in georganiseerd verband.
 • Als je geneeskundige kosten hebt meeverzekerd: ook dekking bij tussentijdse bezoeken aan Nederland (in totaal 2 maanden per jaar).
 • Gemakkelijk online afsluiten tot 12 maanden in 1 keer. Je ontvangt direct je polis en de voorwaarden (inclusief telefoonnummer Alarmcentrale) via de mail of post. De betaling voldoe je via iDeal.

Bekijk hier de brochure en de uitgebreide voorwaarden:

Wat dekt de Special ISIS reisverzekering?

De Special ISIS kent een Standaarddekking en een Superdekking. De Superdekking biedt een hogere dekking en lager eigen risico. Bij beide is in ieder geval meeverzekerd:

 • Bagage (incl. schade logiesverblijven) en bij de Superdekking is er dekking voor telefoon tot €200.
 • Buitengewone kosten (bijv. repatriërings- en communicatiekosten).
 • Particuliere aansprakelijkheid (Standaarddekking tot € 500.000, Superdekking tot €1.000.000)
 • Ongevallenuitkering.
 • Personenhulpverlening (via alarmcentrale).
 • Bijzondere sporten, inclusief wintersport.

Rechtsbijstand wordt alleen bij Superdekking gedekt.

Geneeskundige kosten meeverzekeren?

Je kunt geneeskundige kosten apart bijverzekeren. Bijvoorbeeld als je in Nederland je zorgverzekering opzegt omdat je lang op reis gaat. Lees meer over het wel of niet opzeggen van je zorgverzekering in een artikel op ZorgWijzer.nl. Je kunt hem ook als aanvullende dekking afsluiten omdat je zorgverzekering maar een beperkte dekking geeft. Je hebt daarom de keuze uit twee opties:

 • Extra – aanvullende dekking voor wie de zorgverzekering aanhoudt
 • All-in – volledige dekking zonder Zorgverzekering

Wij raden je sterk aan om minimaal de optie Extra toe te voegen aan je verzekering. Je bent er dan zeker van dat je tegen kostprijs verzekerd bent in het buitenland. Dat is met lang niet alle Basis Zorgverzekeringen het geval. Ga je betaald werk doen in het buitenland (bijvoorbeeld tijdens het backpacken in Australië of Nieuw-Zeeland met een working holiday visum) dan is de optie All In de meest verstandige keuze. Steeds vaker wordt jouw zorgverzekering verplicht gestopt in Nederland op het moment dat je een vergoeding ontvangt voor werkzaamheden.

Premies

De premie gaat in op de dag dat je vertrekt, en wordt vanaf die datum per maand berekend, met de mogelijkheid om tot 15 dagen extra aan te vullen. Je betaalt dan voor de laatste dagen een premie per dag, zodat je niet een hele maand extra hoeft te betalen. Dat kan tot een maximum van 15 dagen. Vanaf de 16e dag is de maandpremie weer van kracht. Voorbeeld: reisduur van 3 maanden + 14 dagen = 3 x maandpremie + 14 x dagpremie, een reisduur van 3 maanden + 17 dagen = 4 x de maandpremie.

Prijzen in euro’s:

Standaard Super
Premie per maand Vaste onderdelen Extra All-in Vaste onderdelen Extra All-in
Europa 25,00 6,00 11,00 35,00 7,50 14,00
Wereld excl. Verenigde Staten 30,00 7,50 14,00 40,00 9,50 18,00
Wereld incl. Verenigde Staten 30,00 11,00 18,00 40,00 14,00 24,00
Standaard Super
Premie per dag Vaste onderdelen Extra All-in Vaste onderdelen Extra All-in
Europa 1,55 0,40 0,65 2,20 0,50 0,85
Wereld excl. Verenigde Staten 1,90 0,50 0,90 2,50 0,60 1,10
Wereld incl. Verenigde Staten 1,90 0,70 1,15 2,50 0,90 1,50


De premies zijn exclusief assurantiebelasting. Extra en All-in u
itsluitend in combinatie met de reisverzekering (vaste onderdelen) mogelijk.

Sluit de Special ISIS verzekering hier af

#letsmakememories