singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Special ISIS Reisverzekering

De Special ISIS reisverzekering – perfect voor jonge avonturiers!

De Special ISIS reisverzekering van de Goudse is de perfecte reisverzekering voor iedereen die wat langer en verder van huis gaat en van plan is om te gaan werken tijdens het backpacken, vrijwilligerswerk te doen, als au pair aan de slag te gaan, als stagiaire of als student aan een High School. Kortom: alles behalve een standaard vakantie in het buitenland.

Bij het afsluiten van de verzekering heb je de keuze tussen 3 verschillende dekkingen: Standaard, Super en Super+. Daarnaast kan je kiezen of je geneeskundige kosten wilt meeverzekeren. Het verschil tussen de Standaard- en de Superdekking is dat de Superdekking een stuk uitgebreider is. Zo betaal je bij de Superdekking geen eigen bijdrage van € 50 bij medische kosten en zijn de vergoedingen hoger. Daarnaast is je telefoon meeverzekerd, is er een hogere maximale vergoeding voor laptops en heb je recht op Rechtsbijstand. De Super+ is nog weer uitgebreider en geldt er bijvoorbeeld ook geen eigen risico op bagage.

De minimale looptijd voor de Special ISIS verzekering is 2 maanden. Ben je klant van Activity International en wil je deze verzekering voor een kortere periode afsluiten (minimaal 1 maand), neem dan even contact met jouw programma coördinator op.

Bekijk voor een kort en duidelijk overzicht de verzekeringskaart van de Special ISIS Reisverzekering en de Special ISIS brochure.

De Special ISIS verzekering afsluiten:

De Special ISIS verzekering sluit je af via Activity International. Download en lees de brochure. Vul vervolgens het aanvraagformulier in (vanaf pagina 7) en stuur een kopie (foto of scan is prima) naar ons via info@activityinternational.nl of WhatsApp. Wij sluiten de verzekering dan voor je af.

Als je vragen hebt, mag je ons natuurlijk bellen op 053 483 1040.

Wat maakt de Special ISIS reisverzekering zo bijzonder?

 • Ook dekking wanneer je tijdens het (vrijwilligers)werk iets overkomt.
 • Uitgebreide basisdekking, incl. bagage (1e jaar nieuwwaarde ipv dagwaarde)
 • Bij Werelddekking wordt er onderscheid gemaakt tussen dekking inclusief en exclusief de Verenigde Staten.
 • Verzekeren mogelijk tot en met 65 jaar (toeslag 36 tot en met 65 jaar van 10%). Optie All-In tot en met 54 jaar. Werelddekking inclusief de Verenigde Staten is tot en met 44 jaar.
 • Geen Werelddekking incl. Verenigde Staten nodig als je een stopover hebt of tijdens een toeristische reis (je hebt dan maximaal 14 dagen dekking voor een verblijf in de V.S.)
 • Lange looptijd: maximaal 4 jaar!
 • Dekking in landen met Code Oranje
 • Geneeskundige kosten zijn apart bij te verzekeren. Zowel ter vervanging (All-in) als ter aanvulling (Extra) van je zorgverzekering. Geneeskundige kosten zijn dan tegen kostprijs (in de praktijk tot EUR 2.00.000) meeverzekerd.
 • Toegang tot de Air Doctor app (zie onderstaand)
 • Molest is verzekerd bij Geneeskundige kosten.
 • Wettelijke Aansprakelijkheid meeverzekerd, ook tijdens stages en vrijwilligerswerk in georganiseerd verband.
 • Als je geneeskundige kosten hebt meeverzekerd: ook dekking bij tussentijdse bezoeken aan Nederland (in totaal 2 maanden per jaar).
 • Gemakkelijk online afsluiten tot 12 maanden in 1 keer. Je ontvangt direct je polis en de voorwaarden (inclusief telefoonnummer Alarmcentrale) via de mail of post. De betaling voldoe je via iDeal.

Bekijk hier de uitgebreide voorwaarden:

Wat dekt de Special ISIS reisverzekering?

De Special ISIS kent een Standaarddekking, een Superdekking en een Super+dekking. De Superdekking biedt een hogere dekking en lager eigen risico. Super+ biedt nog meer zekerheid. Bij alle opties zijn in ieder geval meeverzekerd:

 • Bagage (incl. schade logiesverblijven). Bij de Superdekking is er dekking voor telefoon tot €200, bij Super+ is dit €400.
 • Buitengewone kosten (bijv. repatriërings- en communicatiekosten).
 • Particuliere aansprakelijkheid (Standaarddekking tot € 500.000, Super en Super+ tot €1.000.000)
 • Ongevallenuitkering.
 • Personenhulpverlening (via alarmcentrale).
 • Bijzondere sporten, inclusief wintersport.

Rechtsbijstand wordt alleen bij Super- en Super+dekking gedekt.

Geneeskundige kosten meeverzekeren?

Je kunt geneeskundige kosten apart bijverzekeren. Bijvoorbeeld als je in Nederland je zorgverzekering opzegt omdat je lang op reis gaat. Lees meer over het wel of niet opzeggen van je zorgverzekering in een artikel op ZorgWijzer.nl. Je kunt hem ook als aanvullende dekking afsluiten omdat je zorgverzekering maar een beperkte dekking geeft. Je hebt daarom de keuze uit twee opties:

 • Extra – aanvullende dekking voor wie de zorgverzekering aanhoudt
 • All-in – volledige dekking zonder Zorgverzekering

Wij raden je sterk aan om minimaal de optie Extra toe te voegen aan je verzekering. Je bent er dan zeker van dat je tegen kostprijs verzekerd bent in het buitenland. Dat is met lang niet alle Basis Zorgverzekeringen het geval. Ga je betaald werk doen in het buitenland (bijvoorbeeld tijdens het backpacken in Australië of Nieuw-Zeeland met een working holiday visum) dan is de optie All In de meest verstandige keuze. Steeds vaker wordt jouw zorgverzekering verplicht gestopt in Nederland op het moment dat je een vergoeding ontvangt voor werkzaamheden.

Air Doctor

Ben je in het buitenland en heb je een arts nodig? Met de app van Air Doctor vind je eenvoudig een arts bij jou in de buurt. Als Special ISIS klant heb je kosteloos toegang tot deze handige app! Air Doctor heeft een groot netwerk met diverse soorten artsen, zoals huisartsen, kinderartsen en gynaecologen. Elke arts wordt eerst gescreend voordat Air Doctor deze toevoegt aan het netwerk. In de app zie je welke artsen er bij je in de buurt zitten. En je ziet ook gelijk welke taal de arts spreekt en wat de ervaringen van anderen zijn geweest. Als je een arts hebt gekozen kun je eenvoudig een afspraak inplannen.

Air Doctor verzorgt de betaling aan de arts. Afhankelijk van je dekking bepaalt Air Doctor of ze de kosten declareert bij De Goudse of jou een factuur stuurt.

 1. Heb je Geneeskundige kosten All-in? Dan gaat de declaratie direct naar De Goudse.
 2. Heb je Geneeskundige kosten Extra of helemaal geen dekking voor geneeskundige kosten? Dan gaat de factuur naar jou. Deze kun je dan indienen bij je zorgverzekering.
 3. Betaalt de zorgverzekering de rekening niet volledig? En heb je de dekking Geneeskundige kosten Extra? Dan kun je het restant claimen via claims@goudse.com.

Premies

De premie gaat in op de dag dat je vertrekt, en wordt vanaf die datum per maand berekend, met de mogelijkheid om tot 15 dagen extra aan te vullen. Je betaalt dan voor de laatste dagen een premie per dag, zodat je niet een hele maand extra hoeft te betalen. Dat kan tot een maximum van 15 dagen. Vanaf de 16e dag is de maandpremie weer van kracht. Voorbeeld: reisduur van 3 maanden + 14 dagen = 3 x maandpremie + 14 x dagpremie, een reisduur van 3 maanden + 17 dagen = 4 x de maandpremie.

De premie vind je in de Special ISIS brochure.

De premies zijn exclusief assurantiebelasting. Extra en All-in uitsluitend in combinatie met de reisverzekering (vaste onderdelen) mogelijk. Voor het informeren over, en het afsluiten van de Special ISIS verzekering ontvangt Activity International een bedrag van € 3,50 voor elke € 10 aan premie.

#followyourdreams