singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Betalingsvoorwaarden

De reisplannen zijn er, de bestemming staat vast, eigenlijk kun je niet wachten om te gaan maar…je hebt het geld nog niet bij elkaar gesprokkeld. Geeft niets, bij ons hoef je niet meteen na boeking de hele reis te betalen! Boek dus je droomreis op tijd (dan weet je zeker dat er plaats is), ga werken, sparen, dromen en betaal later!

Wanneer krijg ik dan een factuur (en moet ik betalen)?

Je ontvangt ongeveer 6 weken voor je vertrek naar het buitenland een factuur van je reis via de e-mail. Deze dien je dan binnen 10 dagen te betalen. Dus als je een half jaar voor je gewenste vertrekdatum heb geboekt, dan hoef je pas 5 maanden later te betalen.

Nu het Covid-19 virus de reisplannen vreselijk in de war kan schoppen, zullen we nog flexibeler zijn. Je ontvangt in de meeste gevallen pas een factuur als we er zeker van zijn dat de reis kan doorgaan. Uitzonderingen zijn het au pair programma in de Verenigde Staten en in Australië plus de high school programma’s in de USA en Nieuw-Zeeland. Voor deze reizen zullen we de factuur sturen op het moment dat jouw dossier naar onze partnerorganisatie wordt gestuurd.

Hoe zit het met annuleren?

Bij eventuele annulering worden de reserveringskosten (€ 40) niet gerestitueerd. Daarnaast betaal je annuleringskosten aan Activity International. De hoogte van deze kosten hangen af van het moment waarop je annuleert: zie onze Algemene voorwaarden. Je kunt de annuleringskosten eventueel terugkrijgen, als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten (binnen 7 dagen na boeking) en aan de voorwaarden van de verzekering voldoet. Kijk ook maar eens bij Annuleringsverzekering.

       
#letsmakememories