singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Betalingsvoorwaarden

De reisplannen zijn er, de bestemming staat vast, eigenlijk kun je niet wachten om te gaan maar… je hebt het geld nog niet bij elkaar gesprokkeld. Geeft niets, bij ons hoef je niet meteen na boeking te betalen! Boek dus je droomreis op tijd (dan weet je zeker dat er plaats is), ga werken, sparen, dromen…. en betaal later!

Wanneer krijg ik dan een factuur (en moet ik betalen)?

Je ontvangt ongeveer 6 weken voor je vertrek naar het buitenland een factuur van je reis via de e-mail. Deze dien je dan binnen 10 dagen te betalen. Dus als je een half jaar voor je gewenste vertrekdatum heb geboekt, dan hoef je pas 5 maanden later te betalen.

Uitzonderingen zijn de high school programma’s in de USA en Nieuw-Zeeland. Voor deze reizen zullen we een 1e factuur van 50% van de reissom sturen op het moment dat jouw dossier naar onze partnerorganisatie wordt gestuurd.

Hoe zit het met annuleren?

Bij eventuele annulering worden de reserveringskosten (€ 40) niet gerestitueerd. Daarnaast betaal je annuleringskosten aan Activity International. De hoogte van deze kosten hangen af van het moment waarop je annuleert: zie onze Algemene voorwaarden. Je kunt de annuleringskosten eventueel terugkrijgen, als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten (binnen 14 dagen na boeking) en aan de voorwaarden van de verzekering voldoet. Kijk ook maar eens bij Annuleringsverzekering.

       
#followyourdreams