page-travel.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Afrika

Maak kennis met Afrika!

Met haar verschillende landschappen, talen, diersoorten en culturen wordt Afrika beschouwd als een van de meest fascinerende en avontuurlijke bestemmingen ter wereld. En terecht, want het is een fantastisch continent!  Helaas kampen verschillende landen in Afrika nog steeds met problemen op het gebied van bijvoorbeeld HIV/aids, er heerst in sommige landen nog steeds behoorlijke armoede en het onderwijs moet sterk worden verbeterd. Ook de natuur staat op veel plekken verschrikkelijk onder druk. Genoeg te doen!

Aan de slag in Afrika

Vrijwilligers kunnen op verschillende plekken de handen uit de mouwen steken. Zuid-Afrika biedt veel moois maar er is ook voldoende te doen op gebied van onderwijs of gezondheidszorg. In een stad als Cape Town is het een komen en gaan van reizigers die al de hoogtepunten willen zien. Helaas leeft echter een groot deel van lokale bevolking in armoede. Creëer je eigen programma tijdens een DYO project of ga aan de slag in Houtbaai. Ook de natuur kan je hulp goed gebruiken; onderzoek de Big 5 in KwaZulu Natal, help apen bij een rehabilitatieproject of ga aan de slag nabij Kruger National Park.

Ook in Zambia, Zimbabwe, Namibië en Swaziland is genoeg te doen. Veder naar het noorden zijn er nog mogelijkheden voor vrijwilligers in Kenia en Tanzania (ook op Zanzibar) en in West-Afrika kan je in Ghana de lokale bevolking helpen. Genoeg dus!

Let’s make memories in Afrika!

Mooie herinneringen maken, daar zijn wij van en daar gaat het om. Voor ons is het bijna vanzelfsprekend dat deze mooie herinneringen samen gemaakt worden. Met ons, met jou, met onze contactpersonen én met de mensen die je tijdens je reis gaat ontmoeten en helpen. Iedereen moet met een positief gevoel terug kunnen kijken. Pak daarom je backpack, stap in het vliegtuig en let’s go. Let’s make some awesome African memories!

Read more

Bekijk hieronder de mogelijkheden in Afrika.

#letsmakememories