singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Garantiefonds VZR Garant

Garantie geregeld | VZR Garant

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden door Activity International, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kun je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Activity International gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling (zoals SGR dat ook is). Mocht Activity International voor het einde van jouw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat je jouw boekingsbedrag terugkrijgt, de boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. Je kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl).

Hiermee heeft Activity International zich van bescherming bij insolventie voorzien bij VZR Garant. Wanneer diensten door insolventie van Activity International niet worden verleend, kun je contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

#followyourdreams