page-travel.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Zuid-Amerika

Vrijwilligerswerk en een rondreis door Zuid-Amerika?

Even een paar woorden om Zuid-Amerika te omschrijven: levenslust, gastvrijheid, kleurrijk, muziek en heel veel dans. De salsa, de samba, de gepassioneerde tango; Zuid-Amerika bruist en leeft! Zwoele nachten in Buenos Aires, hagelwitte stranden in Colombia, de jungle van Ecuador, de Incacultuur in Peru, de geschiedenis van Suriname…. Alles wat je zoekt, kun je vinden! Zo veel te zien, zo veel te genieten, maar ook nog veel te doen! We vinden het daarom helemaal niet gek dat veel van onze reizigers vrijwilligerswerk combineren met een mooie reis! Maar pas op: ben je eenmaal in Latijns Amerika geweest, dan zal je hart daar blijven….

Mogelijkheden in Ecuador

In Zuid-Amerika kun je backpacken of vrijwilligerswerk gaan doen via Activity International. Zo kun je werken bij een wildlifeopvang in de Amazone in Ecuador. Daarnaast bieden we een ontzettend leuke Kickstart reis aan in Ecuador. 4 weken bol van avontuur samen met andere reizigers. Misschien wil je dit wel combineren met de Galapagos Eilanden.

Je kunt deze reizen natuurlijk gebruiken om tijdens je vakantie te doen, maar ze kunnen ook onderdeel worden van een prachtige reis door Zuid-Amerika. Want de landen zijn goed bereisbaar en goed te combineren! Ook leuk: maak een combi met landen in Midden-Amerika zoals Costa Rica.

Suriname

Minder populair maar vanwege de historische connectie met Nederland niet minder interessant: Suriname. Ook hier bieden we je een prachtige reis aan: Kickstart Suriname.

Zuid-Amerika: let’s make Latino memories!

Mooie herinneringen maken, daar zijn wij van en daar gaat het bij ons om. Voor ons is het bijna vanzelfsprekend dat deze mooie herinneringen samen gemaakt worden. Met ons, met jou, met onze contactpersonen én met de mensen die je tijdens je reis gaat ontmoeten. Zodat alle partijen aan het eind van jouw reis kunnen terug kijken op een fantastisch avontuur. Of je nou gaat backpacken, vrijwilligerswerk gaat doen of mee gaat helpen bij een wildlife- of natuurproject, wat is er mooier dan samen herinneringen te kunnen delen?! Pak daarom je backpack, stap in het vliegtuig en let’s do this. Let’s make some awesome memories. Hasta la vista, amigo!

Lees meer Sluiten

Vind hieronder de reis die het beste bij jou past!

#followyourdreams