page-travel.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Backpacken

Plannen om te gaan Backpacken?

Activity International helpt je met het regelen van jouw backpack avontuur. Of je er nu een maand tussenuit wilt naar Azië of Afrika. Een jaar wilt werken en reizen in Australië en Nieuw-Zeeland. Of in Latijns-Amerika wilt backpacken. We helpen je graag! Om de start van jouw reis leuk, makkelijk en interessant te maken, hebben we een selectie Kickstart programma’s ontwikkeld. Een superleuke kennismaking met het land, de bevolking en andere backpackers!

Voor Australië en Nieuw-Zeeland gaan we nog een stukje verder. Hier helpen we je ook met vliegtickets, werkprogramma’s en zelfs een cursus om surfleraar te worden! Met name Australië is populair om te backpacken. Niet alleen omdat het zo mooi is maar ook omdat je hier een tijdje betaald werk mag doen met een Working Holiday Visum. Zo kan je ter plekke geld verdienen om een duikcursus te doen of in Zuidoost Azië te gaan reizen.

Op zoek naar een compleet backpack avontuur in Afrika? Kijk dan eens naar de Kruger to Cape reis waarbij je 3 geweldige landen ontdekt tijdens tours en vrijwilligerswerk. Van Kruger National Park via Swaziland en Mozambique naar Kaapstad. Hoe mooi wil je het hebben.

Backpacken met Activity International: Let’s make memories!

Mooie herinneringen maken, daar zijn wij van en daar gaat het bij ons om. Voor ons is het bijna vanzelfsprekend dat deze mooie herinneringen samen gemaakt worden. Met ons, met jou, met onze contactpersonen én met de mensen die je tijdens je reis gaat ontmoeten, waar ook ter wereld. Zodat alle partijen aan het eind van jouw reis kunnen terug kijken op een fantastisch avontuur en een mooie herinnering. Want hoe mooi is het om samen herinneringen te kunnen maken en delen! Pak daarom je backpack, stap in het vliegtuig en let’s do this. Let’s make some awesome memories!

Read more

Bekijk hieronder onze mogelijkheden om te backpacken

#letsmakememories