page-travel.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Nieuw-Zeeland

Backpacken of highschool in Nieuw-Zeeland

Wow. Wat houden wij toch van Nieuw-Zeeland! En het maakt helemaal niet uit of je nu een luxe toerist bent met een trolley/huurauto of een ruige backpacker die met z’n rugtas dagenland door de bergen wandelt. Of een tijdje op een highschool meedraait! Er is echt voor ieder wat wils..

Nieuw-Zeeland, het land waar de zon als eerste opkomt. Of Aotearoa zoals de Maori het noemen: ‘Het land van de lange witte wolk’. Iedereen die er geweest is, vindt het land prachtig, stoer en ruig. Maar vooral heel puur, 100% pure! Een fantastisch land om een tijdje rond te reizen, te wonen, te studeren en te werken. En de dingen te doen waarvan je never nooit gedacht had dat je dat zou durven……Activity International helpt je met het regelen van je reis naar Nieuw-Zeeland. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het helpen van avontuurzoekers met spannende plannen. En omdat we dit zo’n gemoedelijk en mooi land vinden, zijn we ook op zoek gegaan naar een aantal gave highschools. Kia Ora New-Zealand!

Au Pair in Nieuw-Zeeland 10

Nieuw-Zeeland: get the picture

Nieuw-Zeeland bestaat uit het Noordereiland en het Zuidereiland en nog een aantal kleinere eilandjes. Qua oppervlakte kun je het ongeveer vergelijken met Groot-Brittannië. Ze zeggen dat er in Nieuw-Zeeland meer verschillende landschappen te vinden zijn dan in heel Europa: prachtige goudgele stranden, subtropische eilandjes, duizelingwekkende fjorden, levende vulkanen, azuurblauwe meren, bossen, bergen, heuvels, gletsjers en heel veel schapen op sappige groene weides……je vindt het hier allemaal!

En dan de locals! Op en top vriendelijk, open-minded en avontuurlijk. De Maori cultuur is volop aanwezig en vind je terug op veel plekken. Wedden dat je verslaaft raakt aan het rugby van de All Blacks! Nieuw-Zeeland kruipt in je bloed en voordat je het weet ben je zelf een Kiwi (nee…. niet het fruit).

Skydive Nieuw-Zeeland

Hoogtepunten? Te veel om op te noemen!

Nieuw-Zeeland is zo afwisselend, de natuur is mooi en ruig. Als liefhebber van mooie landschappen kom je ogen te kort. De Bay of Islands waar je met dolfijnen kunt zwemmen. Bekijk de kokende modderpoelen van Rotarua. Hike de Tongariro Crossing – misschien wel de mooiste wandel dagtocht ter wereld. Kayak in Abel Tasman National Park. Beklim een gletsjer of ga op zoek naar walvissen. Juig voor de All Blacks tijdens een rugby wedstrijd. Het ie misschien niet het grootste land qua oppervlakte maar er is heel veel te zien en doen.

Activity International & Nieuw-Zeeland

Al jaren helpen we Backpackers op weg naar deze bestemming. In Nieuw-Zeeland mag je geld verdienen om je verblijf te bekostigen. Je moet dan wel voor vertrek een Working Holiday Visum aanvragen. Voor je de rugzak inpakt regel je verder een vliegticket en een goede reisverzekering. Je bent ruim 20 uur onderweg voordat je aankomt in Auckland, de hoofdstad en meest populaire startpunt van een reis door dit geweldige land. In Auckland bieden wij het Kickstart Ultimate NZ pakket aan; een leuke week met ook veel praktische info.

Een tijdje naar school in Nieuw-Zeeland is ook echt geweldig. En goed te doen want dit is één van de veiligste bestemmingen ter wereld. Zit je in 4 vwo en wil je er een semester tussenuit? Net klaar met de havo maar nog niet direct studeren in Nederland? Wij hebben een geweldige school geselecteerd: Avondale Highschool met een eigen Outdoor Camp!

Nieuw-Zeeland

Lees meer Sluiten

Vind je perfecte reis of highschool in Nieuw-Zeeland

#followyourdreams