page-travel.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Au pair

Au Pair in Australiƫ of Au Pair in Amerika

Hoe leuk is het om een aantal maanden bij een gastgezin in een ander land te wonen. In Amerika bijvoorbeeld, of in Australiƫ. Via Activity International kun je au pair worden in een leuk gastgezin dat bij jou past. Dichterbij het Ʃchte leven kom je haast niet. Je draait doordeweeks gewoon met de familie mee en in je vrije tijd bezoek je de legendarische plekken waar Amerika, Australiƫ en Nieuw-Zeeland zo bekend om zijn: New York, Sydney, Melbourne, Las Vegas, Hollywood, the Grand Canyon, het Great Barrier Reef of Ayers Rock. Je kunt het allemaal zien en beleven!

Au Pair in Nieuw-Zeeland au pair met kindje

Wij regelen het allemaal voor je!

Natuurlijk hoef je het allemaal niet alleen te regelen. Daar zijn wij voor! En in zowel in Amerika en AustraliĆ« werken we samen met zeer betrouwbare organisaties (respectievelijk Au Pair in America en AIFS ). Deze collega-organisaties bestaan al heel lang en voldoen aan alle kwaliteitseisen die door de lokale overheden aan au pair bureaus zijn gesteld. Zij zorgen ervoor dat je geplaatst wordt in een passend en betrouwbaar gastgezin. Zij zorgen ook Ā voor de eerste opvang en de oriĆ«ntatiedagen. Daarnaast zijn zij tijdens de rest van je au pair- periode je aanspreekpunt. Welk land je ook kiest, we gaan het avontuur samen aan.

Ervaring is een ‘must’!

Als je au pair wilt worden zul je minimal 18 moeten zijn en wel het nodige aan (kinderopvang-) ervaring moeten hebben. De meeste au pairs hebben vaak opgepast op bijvoorbeeld de kinderen uit de buurt. Of ze hebben groepen begeleid bij de Scouting. Sommige hebben zelfs professionele werkervaring omdat ze op een kinderdagverblijf of een summercamp hebben gewerkt. Na aanmelding moet je kunnen aantonen (d.m.v. referenties) dat je minimaal 200 uren aan ervaring hebt opgedaan in de afgelopen jaren. Conclusie: ervaring is een ā€˜mustā€™.

Au Pair in Australiƫ Lauren met andere au pairs

Amerika of Australiƫ?

Dat is een kwestie van smaak. Beide langen zijn geweldig maar ook uniek. Wij zouden geen bijna geen keuze kunnen maken…. Dus waarom niet allebei šŸ™‚

Het belangrijkste en grote verschil is dat je minimaal 12 maanden beschikbaar moet zijn voor een gezin in Amerika. In Australiƫ is een verblijf van 6 maanden al mogelijk. Dan hoef je nog niet naar huis hoor. Je kunt in Australiƫ dan nog een paar maanden reizen met je Working Holiday Visum, als je dat zou willen. Dus kijk vooral ook hoe lang je beschikbaar bent voordat je een keuze maakt. Lees vooral alle info over Au Pair in Amerika en over Au Pair in Australiƫ.

Lees meer Sluiten

Bekijk hieronder welke au pair mogelijkheden er zijn.

#followyourdreams