singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Affiliate programma

Ga ook de reizen van Activity International promoten!

Hoe? Via ons affiliate programma. Een heel moeilijk woord voor een heel eenvoudig principe: wanneer jij de reizen van Activity International op internet en/of social media gaat promoten, kan je een interessante vergoeding per boeking en/of per ‘lead’ ontvangen (een ‘lead’ is iemand die een brochure bij ons heeft aangevraagd of zich voor een infodag heeft aangemeld). Je kunt publisher worden door onze reizen te promoten in een reisblog, in je youtube-filmpjes, je instagram, je facebook of op jouw website.

Verdiensten: van €2 tot €100!

Het Activity International affiliate programma geeft je de mogelijkheid om via jouw website, youtube of blog te linken naar onze reizen. Dit kan door gebruik te maken van tekstlinks of banners/afbeeldingen. Je ontvangt €25 tot €100 per boeking die gegenereerd wordt door jouw link naar de Activity International website. Tevens is het mogelijk om de magazine aanvragen en/of de informatiedagen te promoten. Hiervoor ontvang je €2 per ‘lead’.

Makkelijk aanmelden via Trade Tracker, de rest volgt vanzelf

Deelname is gratis, eenvoudig en snel. Activity International is voor de uitvoering van dit programma een samenwerking aangegaan met TradeTracker, één van de grotere aanbieders van affiliate marketing programma’s. Zodra jij je inschrijft, ontvangt je een eigen wachtwoord om in te loggen op de homepage. Hiermee kan je het eigen programma onderhouden, de activiteiten-rapportage met betrekking tot de website bekijken en updates ontvangen met betrekking tot het Activity International affiliate programma. TradeTracker verzorgt verder alle tracking, geeft een dagelijkse rapportage van de behaalde opbrengsten en verzorgt maandelijks de facturatie.

Wij zorgen voor de banners en de logo’s

Alle banners en logo’s voor jouw site, blog of filmpje worden door ons verzorgd. Jij hoeft je alleen maar aan te melden. De eigen klanten en bezoekers van de site ken jij het best; je mag dan ook zelf bepalen waar de banners en links op uw website komen. Een betere plek op de website betekent natuurlijk wel een hoger percentage doorkliks en een hoger aantal boekingen. Heb je het gevoel dat je extra informatie of afbeeldingen nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen (info@activityinternational.nl).

Activity International controleert maandelijks de boekingen en leads die via jouw website/reisblog zijn binnengekomen. Deze moeten wel geleid hebben tot een daadwerkelijke sale. Het kan namelijk zijn dat degene die geboekt heeft niet aan onze voorwaarden voldoet, niet geplaatst kan worden door een beperkt aantal plaatsingen, al bij ons in het bestand staan als klant of dat de boeking een ‘fake’ boeking blijkt te zijn. In dat geval wordt de binnengekomen boeking niet als een boeking beschouwd.

Hoe kun je je aanmelden?

Ga naar de TradeTracker website en lees de informatie over het worden van een Publisher en meld je aan!

Voor wie kan dit interessant zijn:

#followyourdreams