singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Affiliate programma

Affiliate van Activity International worden?

Dat kan, via ons affiliate programma. Wanneer je de reizen van Activity International onder de aandacht brengt, kan je een interessante commissie per boeking en/of per lead ontvangen. Je kunt publisher worden door onze reizen te promoten op een website of in een blog.

Activity International is de specialist op het gebied van backpacken, vrijwilligerswerk, wildlifeprojecten, au pair, high school en summercamp in het buitenland. De meeste reizigers zijn tussen de 17 en 30 jaar oud maar onze programma’s zijn in de meeste gevallen geschikt voor alle leeftijden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het Activity International affiliate programma geeft u de mogelijkheid om via jouw website of blog te linken naar onze programma’s. Dit kan door gebruik te maken van tekstlinks of banners / afbeeldingen. Je ontvangt € 25 tot € 100 per boeking die gegenereerd wordt door uw link naar de Activity International website. Tevens is het mogelijk om de magazine aanvragen en / of de informatiedagen te promoten. Hiervoor ontvang je € 2 per lead.

Deelname is gratis, eenvoudig en snel. Activity International is voor de uitvoering van dit programma een samenwerking aangegaan met TradeTracker, één van de grotere aanbieders van affiliate marketing programma’s. Zodra jij je inschrijft, ontvangt je een eigen wachtwoord om in te loggen op de homepage. Hiermee kan je het eigen programma onderhouden, de activiteiten-rapportage met betrekking tot de website bekijken en updates ontvangen met betrekking tot het Activity International affiliate programma. TradeTracker verzorgt verder alle tracking, geeft een dagelijkse rapportage van de behaalde opbrengsten en verzorgt maandelijks de facturatie.

Alle banners en logo’s voor jouw site worden door ons verzorgd.Jij hoeft je alleen maar aan te melden. De eigen klanten en bezoekers van de site jen jij het best; je mag dan ook zelf bepalen waar de banners en links op uw website komen. Een betere plek op de website betekent natuurlijk wel een hoger percentage doorkliks en een hoger aantal boekingen. Heb je het gevoel dat je extra informatie of afbeeldingen nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen (info@activityinternational.nl).

Commissie

Activity International controleert de boekingen en die moeten wel geleid hebben tot een daadwerkelijke sale. Vanwege beperking in de beschikbaarheid of de kwalificaties van sommige deelnemers zullen sommige boekingen worden afgekeurd. Dit percentage zal iets hoger liggen dan bij standaard reizen.

Voorbeelden van mogelijke partners:

Voordelen voor partners:

Hoe kunt u zich aanmelden?

Ga naar de TradeTracker website en lees de informatie over het worden van een Publisher en meld je aan!

#letsmakememories