singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken

Affiliate programma

Affiliate van Activity International worden?

Dat kan, via ons affiliate programma. Wanneer u  een publisher wordt, ontvangt u een interessante commissie per boeking en/of per lead. U kunt publisher worden door onze reizen te promoten op uw website of in uw nieuwsbrief.

Activity International is de specialist op het gebied van backpacken, vrijwilligerswerk, au pair, highschool en summercamp in het buitenland. De meeste reizigers zijn tussen de 17 en 30 jaar oud maar onze programma’s zijn in de meeste gevallen geschikt voor alle leeftijden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het Activity International affiliate programma geeft u de mogelijkheid om via uw website te linken naar onze programma’s. Dit kan door gebruik te maken van tekstlinks, banners of een xml-feed. U ontvangt € 32,50 per boeking die gegenereerd wordt door uw link naar de Activity International website. Tevens is het mogelijk om de magazine aanvragen (0.50 cent per lead) en/of de informatiedagen (€2.50 per lead) te promoten.

Deelname is gratis, eenvoudig en snel. Activity International is voor de uitvoering van dit programma een samenwerking aangegaan met TradeTracker, één van de grotere aanbieders van affiliate marketing programma’s. Zodra u zich inschrijft, ontvangt u uw eigen wachtwoord om in te loggen op de homepage. Hiermee kunt u uw eigen programma onderhouden, de activiteiten-rapportage met betrekking tot uw website bekijken en updates ontvangen met betrekking tot het Activity International affiliate programma. TradeTracker verzorgt verder alle tracking, geeft u een dagelijkse rapportage van uw behaalde opbrengsten en verzorgt maandelijks de facturatie.

Alle banners en logo’s voor uw site worden door ons verzorgd. U hoeft zich alleen maar aan te melden. U kent uw eigen klanten het best; u kunt dan ook zelf bepalen waar de banners en links op uw website komen. Een betere plek op de website betekent natuurlijk wel een hoger percentage doorkliks en een hoger aantal boekingen.

Commissie

Activity International controleert de boekingen en die moeten wel geleid hebben tot een daadwerkelijke sale. Vanwege beperking in de beschikbaarheid of de kwalificaties van sommige deelnemers zullen sommige boekingen worden afgekeurd. Dit percentage zal iets hoger liggen dan bij standaard reizen.

Voorbeelden van mogelijke partners:

Voordelen voor partners:

Hoe kunt u zich aanmelden?

Ga naar de TradeTracker website en lees de informatie over het worden van een Publisher en meld je aan!

#letsmakememories