singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Calamiteitenfonds Reizen

Goed beschermd op reis met Activity International

Activity International B.V. is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat jij als reiziger die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis waarop de garantie van toepassing is:

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Een bijzondere situatie dus die veroorzaakt is door molest of een natuurramp en die zeer ongewoon is in het bezochte land in een bepaalde periode.

Voorbeeld: in de Alpenlanden is sneeuw in de winter gewoon, maar het ontbreken van sneeuw is geen natuurramp en dat is dus geen calamiteit.

De Calamiteitenbijdrage geldt voor reisovereenkomsten en overige overeenkomsten die zijn aangeboden en afgesloten op de Nederlandse markt. De zin in de boekingsbevestiging ‘Op deze overeenkomst zijn de voorwaarden van de garantieregeling van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen mede van toepassing’ zijn een bewijs van garantie.

Meer informatie over het Calamiteitenfonds vind je op www.calamiteitenfonds.nl.

#followyourdreams