page-travel.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Azië

Azië: vrijwilligerswerk, wildlifeprojecten, groepsreis of backpacken

De reizigers die er geweest zijn, kunnen het beamen; wat een veelzijdig continent is Azië. Met zo veel verschillende landen en culturen, zo veel verschillende soorten religies, talen en eten, zo veel verschillende kleuren en geuren en zo veel verschillende steden waar zo veel verschillende mensen wonen. Maar waar je ook naar toe gaat; je bent zo ontzettend welkom! En dat zullen ze je zeker laten blijken, want vriendelijk en gastvrij zijn de Aziaten meer dan welk volk ter wereld ook!

Azië is zo veelzijdig, gastvrij en mooi!

Er zijn zo veel mooie dingen te doen en te beleven in Azië. Naast alle prachtige steden en dorpjes die je kunt gaan bezoeken, kun je er ook vrijwilligerswerk gaan doen in bijvoorbeeld in Vietnam of Nepal. Als je hart meer bij dieren lig dan is er een fantastisch olifantenproject in Thailand. Maar je kunt ook lekker gaan backpacken; rugzak op je rug en go! De meeste landen in Azië zijn heel goed bereisbaar en goed te combineren. Het openbaar vervoer is goed en het is er in de meeste gevallen erg veilig. Dus voor iedereen die alleen wil reizen is Azië een dikke aanrader!


Let’s make some Asian memories!

Mooie herinneringen maken, daar zijn wij van en daar gaat het bij ons om. Voor ons is het bijna vanzelfsprekend dat deze mooie herinneringen samen gemaakt worden. Met ons, met jou, met onze contactpersonen én met de mensen die je tijdens je reis gaat ontmoeten. Zodat alle partijen aan het eind van jouw reis kunnen terug kijken op een fantastisch avontuur. Of je nou gaat backpacken, vrijwilligerswerk gaat doen of mee gaat helpen bij een wildlife- of natuurproject, wat is er mooier dan samen herinneringen te kunnen delen?! Pak daarom je backpack, stap in het vliegtuig en let’s do this. Let’s make some awesome Asian memories!

Read more

Vind hier je perfecte reis

#letsmakememories