singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Vliegtickets

Flexibel, wijzigbaar, retour, enkele reis of Round the World?

Het is al lang geleden dat je zelf naar een reisbureau moest om vliegtickets te kopen. Dat kan natuurlijk nog steeds als je persoonlijk advies wilt. Maar tegenwoordig boek je vliegticketstickets net zo gemakkelijk online. Het loont zich om rond te shoppen en aanbiedingen te vergelijken. Ook bij de verschillende online aanbieders. Onderstaand een aantal sites op een rij waar wij bij Activity International goede ervaringen mee hebben.

Ondanks dat zoekmachine sites prima opties weergeven, adviseren wij om rechtstreeks bij een luchtvaartmaatschappij te boeken. Je hebt dan vaak meer rechten dan als je via een vergelijkingssite boekt. Ook gaat het makkelijker om tickets te wijzigen. Gebruik de onderstaande site vooral om te vergelijken.

Vliegtickets boeken via Momondo

Momondo zoekt en vergelijk veel verschillende tickets. Hier vinden wij vaak de scherpste prijs en je kunt makkelijke verschillende data vergelijken.

Skyscanner

Skyscanner heeft een overzichtelijke site waar je makkelijk vluchten kunt boeken en verschillende airlines met elkaar kunt vergelijken.

Cheaptickets.nl

Ook via cheaptickers.nl kan je goed vluchten vergelijken.

#followyourdreams