singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Vliegtickets

Flexibel, wijzigbaar, retour, enkele reis of Round the World? Activity International helpt je op weg! Het is al lang geleden dat je zelf naar een reisbureau moest om vliegtickets te kopen. Dat kan natuurlijk nog steeds als je persoonlijk advies wilt. Maar tegenwoordig boek je vliegticketstickets net zo gemakkelijk online. Het loont zich om rond te shoppen en aanbiedingen te vergelijken. Ook bij de verschillende online aanbieders. Onderstaand een aantal sites op een rij waar wij bij Activity International goede ervaringen mee hebben.

In deze tijd van corona beperkingen kan het nodig zijn om vliegtickets te moeten wijzigen. Zo lang er nog corona maatregelen en beperkingen gelden, adviseren wij om rechtstreeks bij een luchtvaartmaatschappij te boeken. Je hebt dan vaak meer rechten dan als je via een vergelijkingssite boekt. Ook gaat het makkelijker om tickets te wijzigen. Gebruik in dat geval de onderstaande site vooral om te vergelijken.

Vliegtickets boeken via Momondo

Momondo zoekt en vergelijk veel verschillende tickets. Hier vinden wij vaak de scherpste prijs en je kunt makkelijke verschillende data vergelijken.

World Ticket Centre

World Ticket Centre is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en een specialist in vliegtickets. Door de zeer ervaren reisspecialisten en het scherpe inkoopbeleid kan WTC jou de voordeligste tarieven aanbieden.

Vliegwinkel

Ook Vliegwinkel.nl heeft een overzichtelijke site waar je makkelijk vluchten kunt boeken en verschillende airlines met elkaar kunt vergelijken.

#letsmakememories