page-travel.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Australiƫ

Backpacken in Australiƫ, alles wat je moet weten!

Wat houden wij toch van AustraliĆ«! Prachtige wereldsteden, kilometerslange stranden, de Outback, de unieke dieren en de AustraliĆ«rs zelf. En dan het klimaat! AustraliĆ« is zo groot dat het klimaat altijd ergens gunstig is. Met de juiste planning is een heel jaar mooi weer een realistische optie.Ā Backpacken in AustraliĆ« is een droom! Wij vertellen je hier meer over alles wat je nodig hebt en moet weten voor een reis Down Under; werken, excursies en het aanvragen van een visum. Daarnaast vind je bij ons vele soorten (groeps)reizen!

 

‘Easy going’ en ‘laid back’

Aussies staan bekend als vriendelijke, gezellige, informele en relaxte mensen. Ze hebben een prettig gevoel voor humor, houden van een goeie grap en drijven graag de spot met zichzelf. Of je nu de weg kwijt bent, een biertje wilt bestellen of een kamer in een hostel wilt boeken: overal zal je vriendelijk worden geholpen. Geen haast, stress of gedoe. No worries mate, het komt allemaal goed. Om deze mentaliteit echt te proeven, moet je niet alleen in de steden blijven. In de Outback zal je nog veel meer kunnen genieten van het typische buitenleven en de ‘easy going’ mentaliteit van de Ozzies. Daar merk je echt dat het leven draait om bbq-en, surfen, golfen en genieten.

Backpack mekka

Je bent hier als reiziger niet alleen. Veel, met name jonge reizigers, hebben Australiƫ weten te vinden. Dat maakt het de ultieme backpack bestemming. De oostkust staat vol met hostels waar je mede reiziger treft, je kunt makkelijk tours en excursies doen en het openbaar vervoer is goed. Wil je meer avontuur en rust dan is er de uitgestrekte Outback. En wat het land helemaal super maakt is dat je mag werken in Australiƫ. Tot je 31ste mag je betaald werk doen met een Working Holiday Visum! Zo kan je ter plekke werken om je reis te bekostigen. Vraag je visum aan, boek een ticket, een startpakket in Sydney of Melbourne en regel een reisverzekering en je bent klaar voor jouw avontuur Down Under. Wat meer zekerheid voor vertrek uit Nederland? Ga aan de slag als au pair.

Activity International = Aussie Specialist

Aussie SpecialistActivity International is officieel uitgeroepen tot Aussie Specialist en wij kunnen je alles vertellen over het backpacken, reizen en werken Down Under! Wij hebben jarenlange reiservaring in AustraliĆ« en als je alle maanden optelt die we als team (afzonderlijk van elkaar) in AustraliĆ« en Nieuw-Zeeland hebben doorgebracht, dan zitten we wel op een paar jaar! We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en vele mooie herinneringen gemaakt die niemand ons meer afpakt. Nu jij nog! Dus heb je vragen over highlights, routes, het klimaat, hostels, auto’s kopen en waar je het beste een baantje kunt vinden…..Vraag het ons! We’ve been there, we’ve done that!Ā  Check ook onderstaande links:

Lees meer Sluiten

Vind hieronder je perfecte reis Down Under!

#followyourdreams