page-travel.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Australië

Backpacken in Australië, alles wat je moet weten!

Wat houden wij toch van Australië! Prachtige wereldsteden, kilometerslange stranden, de Outback, de unieke dieren en de Australiërs zelf. En dan het klimaat! Australië is zo groot dat het klimaat altijd ergens gunstig is. Met de juiste planning is een heel jaar mooi weer een realistische optie. Backpacken in Australië is een droom! Wij vertellen je hier meer over alles wat je nodig hebt en moet weten tijdens een reis naar Australië zoals vliegtickets, werken en het aanvragen van een visum. Daarnaast vindt je bij ons vele soorten (groeps)reizen!

Australië: ‘easy going’ en ‘laid back’

Aussies staan bekend als vriendelijke, gezellige, informele en relaxte mensen. Ze hebben een prettig gevoel voor humor, houden van een goeie grap en drijven graag de spot met zichzelf. Of je nu de weg kwijt bent, een biertje wilt bestellen of een kamer in een hostel wilt boeken: overal zul je vriendelijk worden geholpen. Geen haast, stress of gedoe. No worries mate, het komt allemaal goed. Om deze mentaliteit echt te proeven, moet je niet alleen in de steden blijven. In de Outback zul je nog veel meer kunnen genieten van het typische buitenleven en de ‘easy going’ mentaliteit van de Ozzies. Daar merk je echt dat het leven draait om bbq-en, surfen, golfen en genieten.

Backpack mekka Australië

Je bent hier als reiziger niet alleen. Veel, met name jonge reizigers, hebben Australië weten te vinden. Dat maakt Australië de ultieme backpack bestemming. De oostkust staat vol met hostels waar je mede reiziger treft, je kunt makkelijk tours en excursies doen en het openbaar vervoer is goed. Wil je meer avontuur en rust dan is er de uitgestrekte Outback. En wat het land helemaal super maakt is dat je mag werken in Australië. Tot je 31ste mag je betaald werk doen met een Working Holiday Visum! Zo kan je ter plekke werken om je reis te bekostigen. Boek een vliegticket, startpakket van 7 dagen en een reisverzekering en je bent klaar voor jouw avontuur Down Under. Wat meer zekerheid voor vertrek uit Nederland? Ga aan de slag als au pair.

Op zoek naar een stage in Australië? Kijk dan eens op de site van onze collega’s van Stagereizen.

Activity International = Aussie Specialist

Aussie SpecialistActivity International is officieel uitgeroepen tot Aussie Specialist en wij kunnen je alles vertellen over het backpacken, reizen en werken Down Under! Wij hebben jarenlange reiservaring in Australië en als je alle maanden optelt die we als team (afzonderlijk van elkaar) in Australië en Nieuw-Zeeland hebben doorgebracht, dan zitten we wel op een paar jaar! We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en vele mooie herinneringen gemaakt die niemand ons meer afpakt. Nu jij nog! Dus heb je vragen over highlights, routes, het klimaat, hostels, auto’s kopen en waar je het beste een baantje kunt vinden…..Vraag het ons! We’ve been there, we’ve done that!  Check ook onderstaande links:

Lees meer Sluiten

Vind hieronder je perfecte reis Down Under!

#letsmakememories