page-travel.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken

Australiƫ

Naar Australiƫ? No worries mate, het komt allemaal goed!

Wat houden wij toch van Australiƫ! Prachtige wereldsteden, kilometers lange stranden, de Outback, de unieke dieren en de Australiƫrs zelf. En dan het klimaat! Australiƫ is zo groot dat het klimaat altijd ergens gunstig is. Met de juiste planning is een heel jaar mooi weer een realistische optie.

AustraliĆ«: ‘easy going’ en ‘laid back’

Aussies staan bekend als vriendelijke, gezellige, informele en relaxte mensen. Ze hebben een prettig gevoel voor humor, houden van een goeie grap en drijven graag de spot met zichzelf. Of je nu de weg kwijt bent, een biertje wilt bestellen of een kamer in een hostel wilt boeken: overal zul je vriendelijk worden geholpen. Geen haast, stress of gedoe. No worries mate, het komt allemaal goed. Om deze mentaliteit echt te proeven, moet je niet alleen in de steden blijven. In de Outback zul je nog veel meer kunnen genieten van het typische buitenleven en de ‘easy going’ mentaliteit van de Ozzies. Daar merk je echt dat het leven draait om bbq-en, surfen, golfen en genieten.

Backpack mekka Australiƫ

Je bent hier als reiziger niet alleen. Veel, met name jonge reizigers, hebben Australiƫ weten te vinden. De oostkust staat vol met hostels waar je mede reiziger treft, je kunt makkelijk tours en excursies doen en het openbaar vervoer is goed. Wil je meer avontuur en rust dan is er de uitgestrekte Outback. En wat Australiƫ helemaal super maakt: je mag werken in Australiƫ. Tot je 31ste mag je betaald werk doen met een Working Holiday Visum! Zo kan je ter plekke werken om je reis te bekostigen. Een vliegticket, startpakket van 7 dagen, reisverzekering en je bent klaar voor jouw avontuur Down Under. Wat meer zekerheid voor vertrek uit Nederland? Ga aan de slag als au pair of vind een baantje in een hotel of restaurant.

Australia here I come!

Read more

Vind je perfecte reis Down Under!

#letsmakememories