singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken

Reisverzekering

Welke verzekeringen kan je afsluiten?

Een reisverzekering of annuleringsverzekering is meestal niet het eerste waar je aan denkt tijdens het plannen van een reis. Maar vooral als je een lange reis gaat maken of gaat werken (ook als vrijwilliger) in het buitenland heb je vaak een aangepaste verzekering nodig. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je verzekerd bent als je ziek wordt (tijdens je reis of voordat je vertrekt) of schade oploopt tijdens het werken. Ook moet je er voor zorgen dat je altijd tegen kostprijs verzekerd bent (je Nederlandse Zorgverzekering dekt meestal alleen tegen Nederlandse prijzen). Tenslotte is het belangrijk dat je lang aaneengesloten in het buitenland mag zijn.

Special ISIS reisverzekering

De Special ISIS van Goudse Verzekeringen is de perfecte reisverzekering als je een uitgebreide basisdekking wilt. Daarbij heb je keuze tussen een Standaarddekking en een Superdekking en de keuze of je de medische kosten aanvullend wilt bijverzekeren. De Standaarddekking is voor de meeste reizigers voldoende, de Superdekking is uitgebreider. Zo betaal je bij de Superdekking geen eigen bijdrage van € 50 bij medische kosten en is Rechtsbijstand meeverzekerd.

Reisverzekering voor Belgen

Ondanks alle internationale samenwerking, blijkt het lastig voor een Nederlandse organisatie om Belgische reizigers onder te brengen bij een geschikte verzekeraar. Daarom moeten we in dit geval doorverwijzen. Kom je uit België, kijk dan eens bij de verzekeringen van Protections.

Annuleringsverzekering (AKV)

Helaas is het natuurlijk ook mogelijk dat er vlak voor vertrek iets misgaat. Je breekt een been en kunt niet vliegen of je één van je ouders wordt ernstig ziek en je wilt niet weg. Maar ook goed nieuws kan roet in het eten gooien wat betreft de reisplannen: je krijgt nieuw werk na een periode van werkloosheid of na lang zoeken wordt eindelijk een huurhuis aangeboden. Tenslotte kan het niet halen van je examens zorgen voor problemen. In zo’n geval is het belangrijk dan je een annuleringsverzekering (AKV) hebt. De gemaakte kosten kan je (deels) verhalen op deze verzekering. De annuleringsverzekering beperkt de kosten bij een annulering voor vertrek.

Au Pair Verzekering / Incoming Insurance

Voor buitenlandse au pairs of andere personen uit het buitenland die een tijd in Nederland verblijven bieden we twee verzekeringen: ISIS au pair verzekering en de ISIS Incoming Insurance.

Doorlopende reisverzekering

Dit jaar vaker dan één keer met vakantie? Dan is het zeker de moeite waard om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De ISIS Continu reisverzekering biedt een prima dekking voor de reiziger die vaker per jaar de grens over steekt. En dat voor een scherpe prijs. Al vanaf € 30 per jaar ben je verzekerd voor verlies, diefstal en beschadiging van bagage, buitengewone kosten zoals repatriering, uitkering bij ongevallen en voor geneeskundige kosten in het buitenland.

#letsmakememories