singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Reisverzekering

De reisverzekering: welke heb je nodig?

Een reisverzekering of annuleringsverzekering is meestal niet het eerste waar je aan denkt tijdens het plannen van een reis. Maar vooral als je een lange reis gaat maken of gaat werken (ook als vrijwilliger of au pair) in het buitenland heb je vaak een aangepaste verzekering nodig. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je verzekerd bent als je ziek wordt (tijdens je reis of voordat je vertrekt) of schade oploopt tijdens het werken. Ook moet je er voor zorgen dat je altijd tegen kostprijs verzekerd bent (je Nederlandse Zorgverzekering dekt meestal alleen tegen Nederlandse prijzen). Tenslotte is het belangrijk dat je lang aaneengesloten in het buitenland mag zijn.

Special ISIS reisverzekering

De Special ISIS van Goudse Verzekeringen is de perfecte reisverzekering  voor Backpackers, Vrijwilligers, Au Pairs en elke andere avonturier die voor een langere tijd naar het buitenland gaat! Deze verzekering biedt je een uitgebreide basisdekking. Daarbij heb je keuze tussen een Standaarddekking en een Superdekking en de keuze of je de medische kosten aanvullend wilt bijverzekeren. De Standaarddekking met de optie Extra voor medische kosten is voor de meeste reizigers voldoende, de Superdekking is uitgebreider. Zo betaal je bij de Superdekking geen eigen bijdrage van € 50 bij medische kosten en is Rechtsbijstand meeverzekerd. Meer info vind je hier

Reisverzekering voor Belgen
Ondanks alle internationale samenwerking, blijkt het lastig voor een Nederlandse organisatie om Belgische reizigers onder te brengen bij een geschikte verzekeraar. Daarom moeten we in dit geval doorverwijzen. Kom je uit België, kijk dan eens bij de verzekeringen van Protections.

Annuleringsverzekering

Helaas is het natuurlijk ook mogelijk dat er vlak voor vertrek iets misgaat. Je breekt een been en kunt niet vliegen of je één van je ouders wordt ernstig ziek en je wilt niet weg. Maar ook goed nieuws kan roet in het eten gooien wat betreft de reisplannen: je krijgt nieuw werk na een periode van werkloosheid of na lang zoeken wordt eindelijk een huurhuis aangeboden. In zo’n geval is het belangrijk dan je een annuleringsverzekering (AKV) hebt. De gemaakte kosten kan je (deels) verhalen op deze verzekering. De annuleringsverzekering beperkt de kosten bij een annulering voor vertrek.

Au Pair Verzekering of Incoming Insurance

Voor au pairs of andere personen uit het buitenland die een tijd in Nederland verblijven bieden we twee verzekeringen: ISIS Au Pair verzekering en de ISIS Incoming Insurance. De Au Pair verzekering is speciaal voor buitenlandse au pairs die naar Nederland komen (ga je zelf als Nederlandse au pair naar het buitenland, dan is de Special ISIS de beste keuze). Nederlandse gezinnen zin in veel gevallen verantwoordelijk voor een goede verzekering voor hun au pair.

Komt er familie, een vriend of bezoek vanuit het buitenland dan is de Incoming Insurance de beste optie, ook voor slechten een paar dagen.

Doorlopende reisverzekering

Dit jaar vaker dan één keer met vakantie? Dan is het zeker de moeite waard om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De ISIS Continu reisverzekering biedt een prima dekking voor de reiziger die vaker per jaar de grens over steekt. En dat voor een scherpe prijs. Al vanaf € 30 per jaar ben je verzekerd voor verlies, diefstal en beschadiging van bagage, buitengewone kosten zoals repatriëring, uitkering bij ongevallen en voor geneeskundige kosten in het buitenland. Meer info vind je hier

Reisverzekering verlengen?

Ben je op reis en blijf je toch langer weg dan gepland? Geen probleem, je kunt je reisverzekering gewoon verlengen. Doe dit wel voordat ie verlopen is! Je kunt je verzekering verlengen door contact met ons op te nemen:

  • bellen naar 0031 (0)53 483 1040
  • mailen naar info@activityinternational.nl
  • What’s App  06 – 33310220

Meld ALTIJD je naam, polisnummer en de einddatum van je verzekering. Dan komt het allemaal goed!

#letsmakememories