singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Reisverzekering

De reisverzekering: welke heb je nodig?

Een reisverzekering of annuleringsverzekering is meestal niet het eerste waar je aan denkt tijdens het plannen van een reis. Maar vooral als je een lange reis gaat maken of gaat werken (ook als vrijwilliger of au pair) in het buitenland heb je vaak een aangepaste verzekering nodig. Een doorlopende reis- of annuleringsverzekering bied geen of niet voldoende dekking. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je verzekerd bent als je ziek wordt (tijdens je reis of voordat je vertrekt) of schade oploopt tijdens het werken. Ook moet je er voor zorgen dat je altijd tegen kostprijs verzekerd bent (je Nederlandse Zorgverzekering dekt meestal alleen tegen Nederlandse prijzen). Daarnaast wil je waarschijnlijk ook verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid en dekking hebben bij een repatriëring. Tenslotte is het belangrijk dat je lang aaneengesloten in het buitenland mag zijn.

Special ISIS reisverzekering

De Special ISIS van Goudse Verzekeringen is de perfecte reisverzekering  voor Backpackers, Vrijwilligers, Au Pairs en elke andere avonturier die voor een langere tijd naar het buitenland gaat! Deze verzekering biedt je een uitgebreide basisdekking. Daarbij heb je keuze tussen een Standaarddekking en een Superdekking en de keuze of je de medische kosten aanvullend wilt bijverzekeren. De Standaarddekking met de optie Extra voor medische kosten is voor de meeste reizigers voldoende, de Superdekking is uitgebreider. Zo betaal je bij de Superdekking geen eigen bijdrage van € 50 bij medische kosten en is Rechtsbijstand meeverzekerd. Meer info vind je hier

Reisverzekering voor Belgen
Ondanks alle internationale samenwerking, blijkt het lastig voor een Nederlandse organisatie om Belgische reizigers onder te brengen bij een geschikte verzekeraar. Daarom moeten we in de meeste gevallen doorverwijzen. Kom je uit België, kijk dan eens bij de verzekeringen van Protections.

Annuleringsverzekering

Helaas is het natuurlijk ook mogelijk dat er vlak voor vertrek iets misgaat. Je breekt een been en kunt niet vliegen of je één van je ouders wordt ernstig ziek en je wilt niet weg. Maar ook goed nieuws kan roet in het eten gooien wat betreft de reisplannen: je krijgt nieuw werk na een periode van werkloosheid of na lang zoeken wordt eindelijk een huurhuis aangeboden. In zo’n geval is het belangrijk dan je een annuleringsverzekering (AKV) hebt. De gemaakte kosten kan je (deels) verhalen op deze verzekering. De annuleringsverzekering beperkt de kosten bij een annulering voor vertrek.

Reisverzekering verlengen?

Ben je op reis en blijf je toch langer weg dan gepland? Geen probleem, je kunt je reisverzekering gewoon verlengen. Doe dit wel voordat ie verlopen is! Je kunt je verzekering verlengen door contact met ons op te nemen:

  • bellen naar 0031 (0)53 483 1040
  • mailen naar info@activityinternational.nl
  • What’s App 06 – 36479978

Meld ALTIJD je naam, polisnummer en de oude en nieuwe einddatum van je verzekering, en een IBAN nummer. Dan komt het allemaal goed!

Garantie- en calamiteitenfonds Reizen

Naast de reisverzekering en / of annuleringsverzekering die je zelf regelt, biedt Activity International ook een stukje bescherming voor en tijdens de reis. Wij zijn aangesloten bij Garantiefonds VZR Garant zodat jouw betaling is zeker gesteld. Ook zijn wij lid van het Calamiteitenfonds Reizen waarbij je verzekerd bent in geval van een calamiteit in het buitenland.

#followyourdreams