singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Werken in Australiƫ

Werken in Australiƫ (met Working Holiday visum)

Het Working Holiday Visum geeft je de mogelijkheid om legaal te werken in Australiƫ. Om een baantje te kunnen vinden is het noodzakelijk dat je bereid bent om elke vorm van werk te accepteren. Maar bedenk wel dat het succes van je verblijf in Australiƫ niet alleen afhankelijk is van het soort werk dat je doet. Het maken van vrienden, de plaatsen die je ziet en het plezier dat je zult hebben, zijn minstens zo belangrijk om je verblijf onvergetelijk te maken.

Werken in Australie horeca

Hop, hop, chop chop… get that job!

Er is zeker werk te vinden in Australiƫ, maar je moet er wel wat voor doen. Wees flexibel en geef de moed niet te snel op! Het zou natuurlijk fantastisch zijn als je kunt werken voor een internationaal bedrijf met een riant salaris verdient en een prachtige CV als je thuiskomt. Maar over het algemeen moet je er echter van uitgaan dat je een eenvoudiger baantje vindt. Je moet hierbij denken aan werken in de bar, in de bediening, in een hotel als receptionist(e) of schoonmaker, in de telemarketing, als typist(e), collecteren, als verkoper in een winkel of fruit plukken (appels, peren, sinaasappels, bananen, kersen, meloenen). Maar ook dat kan redelijk goed verdienen. Met een minimum bruto loon van ongeveer AUS$ 20 per uur en 15% belasting kan je best wat overhouden!

Australie fruitplukken

Activity International helpt je op weg

Activity International kan je met verschillende zaken goed op weg helpen: aankomst pakketten zoals Kickstart Ultimate OZ en Kickstart Melbourne inclusief het aanvragen van een bankrekening en belastingnummer. Een reis van 6 weken langs de oostkust om direct al veel highlights te kunnen afvinken. Of misschien wil je wel als au pair in AustraliĆ« aan de slag.Ā Tenslotte is het heel belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat. En niet elke verzekering biedt een dekking als je ook wilt werken in het buitenland. Ook hier helpen we je graag verder mee. Neem gerust contact op als je een passend voorstel wilt voor een goede reisverzekering voor jouw AustraliĆ« avontuur.

Wil je meer info met tips & tricks over werken in Australiƫ? Zou je de Harvest Guide willen ontvangen met een overzicht waar en wanneer je agrarische werk kunt gaan doen in Australiƫ? Vul dan onderstaand je gegevens in en we mailen het graag toe.

Australiƫ appels plukken

Activity International = Aussie Specialist

Aussie SpecialistActivity International is officieel uitgeroepen tot Aussie Specialist en wij kunnen je alles vertellen over het backpacken, reizen en werken Down Under!Ā  We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en vele mooie herinneringen gemaakt die niemand ons meer afpakt. Nu jij nog! Dus heb je vragen over highlights, routes, het klimaat, hostels, autoā€™s kopen en waar je het beste een baantje kunt vindenā€¦..Vraag het ons! Weā€™ve been there, weā€™ve done that!

Vragen?Ā  Mail ons via info@activityinternational.nl

#followyourdreams