page-travel.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Midden-Amerika

Reizen in Midden-Amerika

Mexico, Costa Rica, Nicaragua, Cuba, Panama; het zijn allemaal landen die behoren tot Midden-Amerika. Het is officieel niet eens een continent want het hoort bij Noord-Amerika. Maar omdat het zo anders is dan Noord-Amerika én Zuid-Amerika, wordt het toch vaak apart genoemd. En terecht, want Midden-Amerika is echt een hoofdstuk apart!

Fantastische natuur, oeroude culturen, kleurrijke straatbeelden, mooie stranden en gastvrije mensen; Midden Amerika heeft het allemaal! Verlies je hart maar eens in Havana, vind je innerlijke Tarzan in de jungle van Costa Rica of geniet van de mooie, kleurrijke stad Granada (Nicaragua). Lastig om een keus te maken? Niet nodig! Deze landen zijn eenvoudig met elkaar te combineren. In een paar uur reis je per bus van Costa Rica naar Nicaragua en andersom. Ook Cuba is goed te combineren met beide landen.

Onze reizen in Midden-Amerika

Wist je dat Midden-Amerika ook een prima backpack bestemming is? Betaalbaar, veel hoogtepunten op een relatief klein oppervlakte, redelijk goede voorzieningen en openbaar vervoer. Maar waar begin je? Onze Kickstart Costa Rica reis kan een perfect begin zijn van zo’n backpack avontuur. Leer een paar woorden Spaans, wen aan de andere cultuur, maak vrienden, kom bij van de jet lag en geniet! Na deze 4 weken ben je klaar voor de rest van Midden-Amerika. Of je gaat gewoon na 4 weken terug naar huis want ook alleen de Kickstart Costa Rica reis is een mooi avontuur.

Costa Rica is een bekende en populaire bestemming. Opzoek naar iets anders? Ook in Guatemala en Cuba hebben we een prachtige reis. Tijdens de 4 weken Kickstart Guatemala bezoek je veel prachtige plekken (koloniale steden, vulkanen, meren en tempels). Daarnaast volg je lessen Spaans. Bij Kickstart Cuba draait het vooral om Spaans en dansen. En dat op een unieke plek.

Kan je niet kiezen? Geen probleem!! We hebben deze 3 bestemmingen gecombineerd in 1 prachtige reis: de Traveling Classroom.

Midden-Amerika: let’s make Latino memories!

Mooie herinneringen maken, daar zijn wij van en daar gaat het bij ons om. Voor ons is het bijna vanzelfsprekend dat deze mooie herinneringen samen gemaakt worden. Met ons, met jou, met de lokale bevolking én met de mensen die je tijdens je reis gaat ontmoeten. Zodat alle partijen aan het eind van jouw reis kunnen terug kijken op een fantastisch avontuur. Of je nou gaat backpacken, vrijwilligerswerk gaat doen of mee gaat helpen bij een wildlife- of natuurproject, wat is er mooier dan samen herinneringen te kunnen delen?! Pak daarom je backpack, stap in het vliegtuig en let’s do this. Let’s make some awesome memories. Hasta la vista, amigo!

Guatemala hike

Lees meer Sluiten

Bekijk hier welke mogelijkheden er zijn in Midden-Amerika

#followyourdreams