single-product.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Jonge Helden Academie

Jij hebt het voor het kiezen!

Je diploma op zak, maar geen idee wat je nu gaat doen?
Je hoeft natuurlijk niet een heel jaar naar het buitenland tijdens je tussenjaar. Maar wat doe je dan de rest van de tijd? Geld verdienen voor een reis? Lekker relaxen? Afspreken met vrienden? Allemaal leuk! Maar zorg ook dat je aan de slag gaat met de plannen voor jouw toekomst. Ontdek waar je echt blij van wordt, wat je sterke kanten zijn en waar jouw talenten liggen. Start een verhelderend tussenjaar bij de Jonge Helden Academie !

De keuze is reuze!

Daarom snappen wij maar al te goed dat je even bedenktijd nodig hebt over wat jij graag met je toekomst wilt doen. Het tussenjaarprogramma van de Jonge Helden Academie helpt je bij het maken van een studiekeuze, het vinden van een leuke baan of het starten van je eigen bedrijf! Super handig en super tof!

Waar ben jij goed in?

Allereerst willen we je leren kennen. We kijken naar wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je doelen zijn. Daar past de Jonge Helden Academie het programma en de activiteiten op aan. Onder begeleiding van ervaren coaches, en in een kleine groep van max. 12 jongeren, werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. En aan het maken van de juiste keuze. Jij bent de #held van jouw toekomst!

Een dag per week ben je bij de Jonge Helden Academie, en daarnaast stimuleren wij jou om te gaan werken en ervaringen op te doen. Zo leer je wat je wilt en wat echt bij je past. Jij hebt straks een rugzak vol argumenten voor je gemaakte keuze!

Plan een vrijblijvende kennismaking met de Jonge Helden Academie via deze link.

 

 

Wat ga je doen?

Aan de slag!

Een vaste dag per week ben je op een van de locaties (Nijmegen, Zwolle of Enschede) van de Jonge Helden Academie. Hier krijg je persoonlijke begeleiding van onze coaches, en zorgen we voor een werkwijze waar jij je goed bij voelt en waarbij jij je eigen leerstijl kunt volgen. Je start met een intake en vult een vragenlijst in. Hieruit komt je persoonlijke handleiding, waarmee je aan de slag gaat. Samen met andere deelnemers (max. 12 in een groep) ben je ongeveer 6 maanden bezig met je traject. We bieden ook de mogelijkheid voor een individueel traject van 12 sessies.

Je eigen onderwerp(en) of projecten!

Op de Jonge Helden Academie krijg je de kans om aan de slag te gaan met onderwerpen en projecten die bij jou passen. Misschien heb je al een idee van wat je interessant vindt of heb je zelfs al een plan in je hoofd zitten. Maar hoe kun je weten of je hier nou echt je studie of je baan van wil maken? Je hebt waarschijnlijk nog nooit de kans gehad om dit te onderzoeken of uit te proberen. Door aan de slag te gaan met onderwerpen die jou interessant lijken, ontdek je wat je echt wilt en kunt. Dit doe je alleen of samen met anderen.

Prijzen

€ 375 – per maand (groepstraject)
€ 1495 – 12 sessies (individueel traject

Inbegrepen:

  • 1x per week ben je op een van de Jonge Helde locaties*
  • Persoonlijke begeleiding van een coach
  • Uitleg van de resultaten van de door jou ingevulde vragenlijsten (je persoonlijke handleiding)
  • “Lunchgasten”; sessies van inspirerende personen uit het bedrijfsleven en onderwijs

*De locaties zijn Nijmegen, Zwolle en Enschede. De reiskosten hier naar toe zijn niet inbegrepen.

Wil je je aanmelden voor het Jonge Helden traject? Mail dan even naar: janine@jongheldenacademie.nl of plan een kennismaking.

Startdata

Je kunt het hele jaar door starten. De meeste groepen starten in september en januari, maar je kunt ook op een ander tijdstip instromen.

Voor wie geschikt

Voor iedereen die klaar is met de middelbare school, gestopt is met een studie of een studie net heeft afgerond. Voor iedereen die een reis heeft geboekt via Activity International en die het Jonge Helden traject voor of na een wereldreis wil gaan doen.

Met wie werken we samen

Het enthousiaste team van de Jonge Helden Academie bestaat uit ervaren coaches, studieloopbaanbegeleiders en ondernemers. En past helemaal bij het reislustige team van Activity International! Een super combinatie! Je doet het Jonge Helden traject en zoekt een toffe reis van Activity International uit…en voilà je hebt een leuk en nuttig tussenjaar om nooit meer te vergeten!

Reisverhalen
Carlijn Ik heb een maand lang een vreemd land ontdekt, super leuke mede vrijwilligers als vrienden gemaakt en de lokale bevolking was super aardig! .... Lees hier meer
#letsmakememories