page-travel.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Tussenjaar

Tussenjaar in het buitenland? Laat ons je helpen!

Na je eindexamen er even tussenuit? Maak je droom waar en doe het gewoon. Ga op reis, ontmoet nieuwe mensen, doe compleet nieuwe ervaringen op en/of ga een nieuwe taal leren. Een tussenjaar in het buitenland doorbrengen? Dit is je kans!  ​Niet zomaar een weekje op pad naar Spanje, nee, je gaat een echte reis maken. Je gaat nieuwe mensen leren kennen, dingen meemaken waarvan je niet wist dat je die überhaupt kon meemaken. Je gaat nieuwe dingen zien en je gaat je grenzen verleggen. Spannend! Maar geloof ons, dat is écht een hele waardevolle ervaring die je in je verdere leven zult meenemen. Je kunt tijdens je tussenjaar een paar weken tot een paar maanden op reis. Alleen op reis of in een groep reizen? Het kan allebei! Wat je ook maar wilt, wij helpen je erbij!

Tussenjaar reizen boeken bij Activity International

Heb jij een tussenjaar, reiskriebels en wel zin in een avontuur in het buitenland? Wij bieden al meer dan 30 jaar het soort reizen aan waar jongeren blij van worden. Maak jouw droomreis met Activity International middels een tussenjaar in het buitenland! Wij weten hoe dat moet, we weten waar dat kan, hoe dat veilig kan en hoe je daar het beste op voor kunt bereiden. We’ve seen that, been there and done that! Jouw tussenjaarreis begint bij ons!

Welke reizen zijn geschikt voor je tussenjaar in het buitenland?

Bijna al onze reizen zijn geschikt voor tussenjaar-avonturiers. Zo kun je een aantal weken vrijwilligerswerk doen, een term op een highschool volgen, op een wildlife project meehelpen of een paar maanden gaan backpacken. Dit alles kunnen wij voor jou regelen. Goed hè? Welke reizen ook geschikt zijn voor avonturiers tijdens een tussenjaar in het buitenland, zijn de Kickstartreizen en de Breakreizen. Hieronder volgt een uitleg over wat we daarmee bedoelen.

Kickstartreizen: veel zien en doen in weinig tijd

Onder een Kickstartreis verstaan wij een door ons gemaakt ‘pakket’ van allemaal leuke, culturele of avontuurlijke activiteiten die (de start van) je reis leuk, makkelijk en FUN maken. Deelname aan deze reizen kost vaak niet zo veel tijd: hoogstens een paar dagen tot een paar weken. Een superleuke kennismaking met het land en andere backpackers!  Maar ook ideaal als start van een langere reis. Er is veel geregeld dus dat hoef je zelf allemaal niet meer te doen.

Breakreizen: op reis én hulp van een studiekeuzecoach

De Breakreizen zijn perfect geschikt voor studenten die twijfelen welke vervolgstudie ze gaan doen. Gebruik jij een tussenjaar om uit te vinden wat jij na deze reis wilt gaan doen? Maak dan kennis met onze Breakreizen! De Breakreizen zijn een combinatie van een prachtige reis maken én ontdekken waar jouw talenten liggen via een professionele coach. Met het uiteindelijke doel een juiste studiekeuze. De coaching bestaat uit sessies waarvan een aantal online en een aantal persoonlijk. Jouw coach werkt met de methodiek van de Nederlandse stichting Emergo, die zich richt op jouw drijfveren, talenten en passies. Het eindresultaat is een studiekeuze en natuurlijk een toffe reis!

Tussenjaar Kenniscentrum: meer info over het nemen van een tussenjaar

Wil je nou meer informatie over een tussenjaar en alles wat daar nou bij komt kijken? Check dan de website van het TussenjaarKenniscentrum. Hier staat echt alles wat je zou willen en moeten weten! Het TussenjaarKenniscentrum wil ervoor zorgen dat alle havo, vwo en mbo scholieren in Nederland informatie krijgen over de mogelijkheden van een tussenjaar.

Read more

Vind hieronder de perfecte invulling van je tussenjaar.

#letsmakememories