singular.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Annuleringsverzekering (AKV)

Enthousiast en vol reiskriebels klim je een week voor vertrek naar zolder om je koffer te halen. Onhandig groot ding en een wiebel trap met als gevolg een glijpartij! O nee, je enkel gebroken…

Gelukkig komt het niet vaak voor. Maar in zo’n geval ben je blij dat je de reiskosten hebt afgedekt door middel van een annuleringsverzekering. Maar ook ziekte van familie kan roet in het eten gooien of het niet halen van je eindexamen. Of iets positiefs als het vinden van een nieuwe baan. Er zijn veel verschillende redenen waardoor je vlak voor vertrek zou moeten annuleren. En dan kom je helaas waarschijnlijk voor hoge annuleringskosten te staan. Deze kosten kan je afdekken door middel van een annuleringsverzekering (AKV). Zo blijven de financiële risico’s bij een onverwachte annulering zo beperkt mogelijk.

Wanneer je in Nederland woont kun je hiervoor via de Goudse Verzekeringen de ISIS annuleringskostenverzekering (AKV) afsluiten. Lees meer in de Brochure ISIS Annuleringsverzekering

Onze Belgische deelnemers moeten we doorverwijzen naar een verzekeraar in België: Protections.

Kosten

De annuleringsverzekering kost 6% van de totale reiskosten. Dit is inclusief assurantiebelasting (21%).

Voorbeeld: jouw reis kost € 1500 en je boek 2 extra nachten bij van € 25. Dan kost de AKV 6% van € 1550 = € 93.

Wil je de details van de AKV bekijken, lees dan de Voorwaarden AKV ISIS

Afsluiten

Afsluiten kan tijdens het boeken van je reis, door de optie op het boekingsformulier aan te kruisen. Maar je kunt ook uiterlijk binnen 7 dagen na boeking telefonisch of per e-mail doorgeven dat je de verzekering wilt afsluiten. De verzekering gaat na het afsluiten onmiddellijk in.

Wil je naast het programma ook de vlucht via onze annuleringsverzekering meeverzekeren? Dat kan! Mail binnen 7 dagen na boeking van de vlucht het totaal bedrag van bijvoorbeeld je ticket of rondreis en het wordt direct geregeld.

Telefoon: 053-4831040
E-mail: info@activityinternational.nl

#letsmakememories