single-product.php

Vrijwilligerswerk in Vietnam

Word vrijwilliger in Vietnam!

Reisliefhebbers weten het al jaren: Vietnam is een van de meest fascinerende landen van Azië. Dat komt door haar geschiedenis en uitzonderlijk mooie landschap. De steden met rijk versierde tempels, chaotische marktjes en riksja's maken het beeld compleet. Tel daarbij ook nog eens de vriendelijkheid en de gastvrijheid van de Vietnamezen bij op, dan snap je waarom wij zo van Vietnam houden. Een top bestemming om te reizen maar ook zeker ook om vrijwilligerswerk in Vietnam te doen. 

Vrijwilligerswerk in Vietnam kun je doen in Da Nang. Dit is de vierde stad van Vietnam. Het bruist hier van vriendelijkheid en energie. De stad ligt in centraal Vietnam, aan de kust. De bevolking is relatief jong, en wil (en gaat!) vooruit. Ook kun je in Tam Ky, een uurtje rijden vanuit Da Nang, een project doen. Na het doen van vrijwilligerswerk in Vietnam raden we je aan om te gaan rondreizen. Dat kan in Vietnam zelf maar natuurlijk ook door andere landen in Azië. Let's make memories! 

Maak dat verschil!

Als vrijwilliger maak je bij de projecten in Da Nang écht een verschil.Je zet je in voor hulpbehoevende mensen in en rond Da Nang. Vrijwilligers hebben verschillende mogelijkheden om lokale organisaties te ondersteunen die zich inzetten voor hulpbehoevende mensen in (de regio van) Da Nang. Er zijn projecten die kinderen, gehandicapten en ouderen helpen en die je hulp goed kunnen gebruiken. Fysiotherapeuten en ergotherapeuten bijvoorbeeld kunnen hier prima aan de slag. Daarnaast  kun je meehelpen met het geven van Engelse lessen. Dit kun je op het kinderdagverblijf of op school doen. Wat je ook gaat doen, herinneringen zullen worden gemaakt! 

 • Vrijwilligerswerk in Vietnam is mogelijk vanaf 2 weken
 • Prachtige projecten op een prachtige locatie!
 • Goede en persoonlijke begeleiding
 • Lisa heeft vrijwilligerswerk in Vietnam gedaan. Lees hier haar bijzondere en mooie reisverhaal
0.00

Vietnam – Da Nang: Vrijwilligerswerk

Kies het aantal weken

Kom naar een infodag!
Wat ga je doen?

Je verblijf in Vietnam begint met een korte introductie in Da Nang. Je wordt voorbereid op het vrijwilligerswerk dat je gaat doen en krijgt een rondleiding door Da Nang. Ook maak je kennis met de plek waar je komt te werken. Verder zullen er een aantal praktische zaken worden besproken over bijvoorbeeld veiligheid, hygiëne en Vietnamees eten maar ook komen de gedragsregels en de verwachtingen ten aanzien van vrijwilligers aan de orde. Erg leuk en nuttig!

Vrijwilligerswerk Vietnam welkom vrijwilligers

 

Sociale projecten en Engelse les!

De meeste projecten bevinden zich in en rondom Da Nang. Vrijwilligers hebben verschillende mogelijkheden om lokale organisaties te ondersteunen die zich inzetten voor hulpbehoevende mensen in (de regio van) Da Nang. Hieronder vind je een paar voorbeelden.

Het Da Nang Social Support Centre (SSC)

Dit opvangcentrum bevindt zich vlakbij het vrijwilligershuis. Het geeft onderdak en maaltijden aan zo’n 200 volwassenen en kinderen die hun leven ‘op straat’ doorbrachten. Sommige van deze mensen hebben een lichamelijke of geestelijke beperking en zijn door de familie verbannen. Ze hebben een speciaal programma ontwikkeld genaamd “Step by Step” en deze wordt aan volwassenen/kinderen met een beperking gegeven. Ze hebben ontzettend veel behoefte aan extra handen en vrijwilligers kunnen helpen met de volgende werkzaamheden:

Vrijwilligerswerk Vietnam ouderenzorg

Fysiotherapie
Er zijn ongeveer 10 gehandicapte kinderen in het SSC die fysiotherapie nodig hebben. Ze hebben meervoudige handicaps (waaronder Down syndroom) en hebben intensieve zorg nodig. Deze zorg wordt gegeven door lokaal personeel. Ze zijn dagelijks bezig met de kinderen in bad doen, eten geven, in bed stoppen, voor ze koken, wassen etc. De kennis en de vaardigheden op het gebied van fysiotherapie is aanwezig maar ze komen handen te kort. Op het centrum zijn voldoende faciliteiten aanwezig om therapie te kunnen geven. Als vrijwilliger werk je onder Ms Vy, een bevlogen en enthousiaste therapeute die je graag onder haar vleugels wil nemen en je laat voelen dat je zeer welkom bent! Elk kind heeft uiteraard een ander behandelplan (door lokale therapeuten gemaakt) en als vrijwilliger help je mee met het doen van verschillende oefeningen met het kind. In principe is ervaring of een relevante vooropleiding niet nodig (je krijgt uitleg over wat je moet doen en hoe je dat moet doen) maar het is natuurlijk wel heel erg handig als je het wél hebt! Let op: het is behoorlijk hard werken en het is noodzakelijk om te beschikken over een grote dosis aan geduld en empathie

Teenaged disabled boys and girls
In het centrum zitten ook 10 kinderen met een hersenverlamming en hebben behoorlijk wat hersenbeschadiging. Ze ‘overleven’ puur op intuïtie en hebben weinig besef van wat er in de wereld gaande is. Ze hebben weinig tot geen controle over hun gedachten en bewegingen. Ze worden elke dag verzorgd door 2 vaste begeleiders die de dagelijkse zorg op zich nemen. De taak van vrijwilligers om deze tieners lekker mee naar buiten te nemen en activiteiten met ze te doen zodat ze lichamelijk wat beweging hebben. En om eens lekker de frisse lucht te kunnen inademen en – super belangrijk – andere mensen te ontmoeten. Doordat ze constant in het centrum zijn kunnen ze het contact met de wereld een beetje verliezen en zelfs het lopen verleren. En echt waar: ze vinden het fantastisch dat je er bent! Genieten 2.0.

Vrijwilligerswerk Vietnam fysiotherapie

Mentally disorderd women
In het centrum is eveneens een afdeling voor geestelijk (en lichamelijk) verzwakte vrouwen. Zij hebben al heel wat voor hun kiezen gehad: geweld, armoede, verlies van kinderen/familieleden. Dat heeft gezorgd voor mentale problemen en soms depressies. Het doel van dit project is om deze vrouwen te helpen, ze weer een beetje op het goede pad te krijgen zodat ze de zon weer een beetje zien schijnen. Als vrijwilliger ga je je niet bemoeien met therapieën of behandelplannen maar bied je een luisterend oor, je leest met ze, maakt muziek met ze, wandelt met ze en helpt mee met workshops zodat ze weer wat zelfvertrouwen en gevoel van veiligheid krijgen. Een mooi project!

Aged care
In het SSC zijn ook zo’n 50 ouderen aanwezig in de leeftijd van 60 tot 90 jaar. De meeste van hen zijn vrouwen die hun man en kinderen zijn verloren tijdens de Vietnam-oorlog in de jaren 70. Een aantal van hen heeft een dakloos bestaan geleid en sommige daarvan hebben ook nog eens een herseninfarct gehad. Hoeveel pech kun je hebben in één leven? Deze ‘oudjes’ verdienen zorg, aandacht en liefde. Veel liefde! Als vrijwilliger mag je die geven, zo veel als je kunt en zo veel als je wilt. Het doel van dit project is om ze na een zwaar en bewogen leven, toch nog een mooie oude dag te geven. Je luistert naar hun verhalen, je praat met ze, geeft ze fruit en ander eten, doet spelletjes met ze, gaat met ze wandelen en drinkt een kopje koffie met ze. Ze vinden het heerlijk als ze die aandacht krijgen. En dat hebben ze verdiend!

Vrijwilligerswerk Vietnam ouderenzorg 3

Da Nang Red Cross kinderopvang
In dit kindertehuis wonen ongeveer 25 kinderen die geen ouders en/of familie hebben die voor ze kunnen zorgen. Sommige ouders zagen geen mogelijkheid om het kind zelf groot te brengen door armoede of ziekte. De meesten zijn achtergelaten in een ziekenhuis of zijn gevonden voor de deur van het centrum. Alle kinderen die hier zijn, zijn met een valse start begonnen. Er zijn 3 groepen kinderen: baby’s, kleine kinderen en gehandicapte kinderen. De vrijwilligers die hier geplaatst worden moeten het leuk vinden om deze kinderen te verzorgen en met ze te spelen. Tegelijkertijd zullen ze ook oefeningen moeten doen (fysiotherapie) om  te leren gaan met hun eventuele handicap. In het centrum is lokaal (goed opgeleid) personeel aanwezig. Zij zijn eindverantwoordelijk voor de zorg van de kinderen. Als vrijwilliger ben je de extra paar handen die deze medewerkers te kort komen. Van de 25 kinderen die in het tehuis aanwezig zijn, zijn er 7 kinderen met een beperking. Vier van hen zijn geestelijk gehandicapt maar kunnen prima lopen en met andere kinderen spelen. Drie van hen zijn meervoudig gehandicapt en hebben intensieve zorg nodig zoals fysiotherapie. Speciaal voor deze kinderen is er een aparte kamer (‘Heaven Room’) waar ze overdag heerlijk rustig en zonder al te veel prikkels van buitenaf kunnen verblijven.

Taken van vrijwilliger bij de baby’s:

 • Zorg voor de baby’s: verschonen, spelen, de fles geven, liedjes zingen en aandacht geven
 • Ontwikkeling van de baby’s: lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby’s stimuleren, uitdagingen aanbieden die bij de leeftijd passen, de beginstapjes van het leven leren.
 • Fysiotherapie: Ms Vy (lokale therapeute) helpen met fysiotherapie geven aan de kindjes met een beperking

Taken van de vrijwilliger bij de peuters (1-3 jaar):

 • Helpen met wassen en aankleden
 • Luiers verschonen
 • Leuke en leerzame activiteiten organiseren: puzzeltjes doen, voetballen, ballonnen opblazen, tekenen, touwtje springen etc
 • Zingen met de kinderen
 • Eten geven aan de kleintjes en de grotere kinderen zelf leren eten
 • Kinderen leren tanden poetsen en zichzelf te wassen
 • Veel buiten spelen!

Vrijwilligerswerk Vietnam

Improvement Project
Hygiëne is één van de prioriteiten die geldt voor alle sociale projecten. Daarom wordt er iedere donderdagmiddag een schoonmaakmiddag georganiseerd. Alle gebouwen en faciliteiten van alle projecten worden goed en grondig schoongemaakt om bacteriën en andere schadelijke stoffen te doden. Vloeren worden gedweild, keukens, toiletten en douches worden schoongemaakt, beddengoed wordt gewassen, ledikantjes worden verschoond, handdoeken en dekens worden gewassen…het lijkt zo simpel maar een goede gezondheid begint met goede hygiëne! Laat de bubbels maar komen!

Outdoor activiteiten
Naast de zorg voor de kinderen /ouderen en de nadruk op de hygiëne, is er nog een groot speerpunt waar veel aandacht aan besteed wordt: buitenactiviteiten. Het is bewezen dat kinderen zich beter ontwikkelen als ze vaak buiten spelen. En het is bewezen dat ouderen zich fijner voelen als ze in de natuur zijn. Daarom: naar buiten! Vrijwilligers zijn daarbij nodig om de kinderen en de ouderen te begeleiden naar het strand, naar een restaurant, naar een park, naar de speeltuin…als ze maar lekker weg zijn. Da Nang is bekend om zijn mooie stranden en de kinderen vinden het er heerlijk. Lekker in de frisse lucht, spelen in het water met de golven en genieten, zwemmen in zee (goed voor hun spieren!) genieten van het van het vrij-zijn.

Vrijwilligerswerk Vietnam gehandicaptenzorg

Engelse les geven

Da Nang behoort tot een van de armste regio’s in Vietnam. Er bestaat een groot tekort aan leraren Engels. Op sommige scholen is er helemaal geen leerkracht Engels aanwezig en op de scholen waar wél een leraar Engels is, zijn de klassen zo groot (50 leerlingen) dat er amper sprake is van een goede les. Vrijwilligers hebben de mogelijkheid om naast hun sociale project, Engelse les te geven aan kinderen op school. De Engelse les aan kleine kinderen bestaat uit het spelenderwijs kennis laten maken met het Engels. Beginnersniveau dus.

Vrijwilligerswerk Vietnam les geven op school

Prijzen

€  995 – 2 weken
€ 1195 – 3 weken
€ 1350 – 4 weken
€ 1675 – 6 weken
€ 1950 – 8 weken
€ 2150 – 10 weken
€ 2300 – 12 weken

Inbegrepen:

 • Ophaalservice van het vliegveld (of trein/busstation) van Da Nang, Vietnam
 • Introductie en rondleiding in Da Nang
 • Persoonlijke begeleiding in Vietnam
 • Onderdak in een vrijwilligershuis
 • Maaltijden (volpension) van maandag t/m vrijdag
 • Transport van en naar de projecten indien nodig
 • Activiteiten zoals bijv. naar de film, een voetbalwedstrijd bijwonen, naar China Beach (lichtgelig zandstrand net buiten Da Nang)
 • Partnerorganisatie in Vietnam waar je terecht kunt voor vragen en hulp
 • Donatie aan de projecten
 • Hulp bij het verkrijgen van het “Volunteer Visa”
 • Noodnummer (24 per dag bereikbaar)
 • Informatiehandboek, hulp en advies voor vertrek
 • Hulp bij afsluiten reisverzekering en boeken van je reis
 • Vrijwilligerstraining voor vertrek door Stichting Muses
 • Certificaat na terugkomst

 

Niet inbegrepen:

 • Vlucht naar Da Nang, Vietnam
 • Reserveringskosten (€ 40)
 • Visumkosten
 • Reisverzekering
 • Maatijden in het weekend
 • Verklaring omtrent gedrag
 • Persoonlijke kosten voor excursies, drankjes, vaccinaties, etc.
Startdata

De introductie start op een maandag. Op de maandag moet je dus al in Vietnam zijn. De dag van aankomst is dus 1 dag eerder (mag ook 2 dagen!).
Rond Kerst en Oud & Nieuw wordt er op de projecten vaak niet of minder gewerkt.

In 2019 hebben we vaste startdata.
2 en 13 januari (13 januari alleen 3 weken mogelijk)
10 en 24 februari
10 en 24 maart
7 en 21 april
5 en 19 mei
2 juni
7 en 21 juli
4 en 18 augustus
1, 15 en 29 september
6 oktober
10 en 24 november
8 en 22 december

 

Accommodatie

Tijdens je verblijf in Vietnam verblijf je met andere deelnemers in een vrijwilligershuis in Da Nang. Het strand is om de hoek, je kunt het slechter treffen… De accommodatie is basic maar comfortabel. Er is stromend water (geen drinkwater), een warme douche en een normaal toilet. Je deelt een slaapkamer met internationale vrijwilligers. Wil je graag een kamer alleen, dan kunnen we altijd even navragen of dit geregeld kan worden.

In de gemeenschappelijke ruimte staat een TV en er is draadloos internet. Er wordt doordeweeks heerlijk voor je gekookt. De Vietnamese maaltijden worden verzorgd door een vaste kok van maandag t/m vrijdag. Er wordt ook gezorgd voor schoon drinkwater.  En in het weekend gaan vrijwilligers lekker hun eigen gang en gaan ze er op uit om meer van Vietnam te zien. Tijdens je verblijf in Vietnam krijg je begeleiding van de ervaren staff van onze partnerorganisatie. Zij regelen het transport naar de projecten (indien nodig) en helpen ook met het regelen van leuke activiteiten tijdens de weekenden.

Voor wie geschikt

Dit project is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die voldoende kennis van Engels heeft. Je hoeft geen werkervaring of een passende vooropleiding hebben maar dat is uiteraard wel erg handig en welkom! Belangrijker zijn bepaalde karaktereigenschappen als  een flexibele werkhouding, een ‘open mind’, geduld, aanpassingsvermogen, improvisatievermogen, het tonen van initiatief, zelfstandig kunnen werken en respect en begrip hebben voor lokale tradities en cultuur. Daarnaast beschik je over een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Deelnemers die kiezen voor dit programma zijn van alle leeftijden. Jong en oud gaan hier gegarandeerd een geweldige tijd hebben.

Fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten zijn in het bijzonder erg welkom. Leuke bijkomstigheid: studenten fysiotherapie kunnen het vrijwilligerswerk vaak ook gebruiken als stage.

Super mooi vrijwilligerswerk volgens onze coördinator Yvette!
Het vrijwilligerswerk in Vietnam is één van mijn favoriete reizen die wij aanbieden in Azië. Het land is prachtig. De partnerorganisatie is ontzettend persoonlijk, behulpzaam en flexibel. En de projecten zijn zo nuttig. Als vrijwilliger kan je hier echt je hart ophalen. Jong en oud hebben hier een onvergetelijke tijd.

De meeste deelnemers blijven langer of komen weer terug. Dat zegt al heel veel. Het is een kleinschalig project. Je zal ter plaatse met kleine groepjes internationale vrijwilligers samen zijn.

Het leuke aan het programma in Vietnam vind ik dat je als vrijwilliger gaat helpen op verschillende sociale projecten in Da Nang, maar ook daarbuiten in Tam Ky, een uurtje rijden vanaf Da Nang. Naast het helpen op de sociale projecten zal je als vrijwilliger ook ongeveer een keer per week helpen met het geven van Engelse lessen aan jonge kinderen op de Kindergarten en/of Primary School. En ga je mee met de leuke uitstapjes die georganiseerd worden. Help je hier en daar mee met het onderhoud dat gedaan moet worden op de projecten (schoonmaken, wassen, boompjes planten in de tuin, enz.). Heel erg afwisselend dus!

Weet dat de leefomstandigheden op de projecten heel anders is dan wij in Nederland gewend zijn. Ze hebben daar helaas niet de middelen die we hier hebben. Dit kan, vooral in het begin wanneer je daar net bent, best moeilijk zijn! Het is goed om dit vooraf al te beseffen.

De vaste medewerkers op de projecten hebben een groot en goed hart, maar alleen niet de hoeveelheid handen die nodig zijn om al het werk te verzetten. De kinderen met een beperking bijvoorbeeld, liggen veel op matjes op de grond. Er is niet voldoende tijd om dagelijks lichaamsoefeningen met ze te doen. Ook voor de kinderen op de opvang is er niet genoeg tijd en aandacht die ze nodig hebben.

Als vrijwilliger kan je op alle projecten je handen dus echt goed uit de mouwen steken en meehelpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen het project. Maar denk ook zeker out of the box. Heb je leuke ideetjes, bespreek het ter plaatse en voer het uit. Zo kan je er voor de lokale mensen en jezelf nog meer uithalen. Hoe fijn! Neem de ouderen bijvoorbeeld een keer een dagje mee naar het strand. Ga naar het zwembad met de kindjes die een beperking hebben. Kunnen ze even heerlijk ontspannen. Wil je meer weten, neem dan even contact met me op. Groetjes Yvette

 

Visie op vrijwilligerswerk

Let’s make memories!

 

Mooie herinneringen maken, daar gaat het bij ons om. Voor ons is het bijna vanzelfsprekend dat deze mooie herinneringen samen gemaakt worden. Met ons, met jou, met onze contactpersonen én met de lokale bevolking. Zodat alle partijen aan het eind van jouw reis kunnen terug kijken op een fantastisch avontuur. Want hoe mooi is het om samen herinneringen te kunnen delen?!

Let’s give it a thought!
Het doen van vrijwilligerswerk in het buitenland zal jou ongetwijfeld veel mooie herinneringen brengen. Je leert de taal en gewoontes van het land kennen en je leeft een tijdje in een compleet andere omgeving. Je krijgt de kans om in een  andere cultuur te duiken en dingen te zien die je als  gewone toerist niet te zien krijgt.  Bovendien leer je flexibel, geduldig  en zelfstandig te zijn  en zal er een beroep worden  gedaan op je  improvisatievermogen. Een bijzondere en leerzame ervaring waar je je hele leven wat aan gaat hebben!

Tot zover de voordelen voor jou. Maar hoe kun je jouw reis nou ook voor anderen een succes te laten worden? Dat begint bij een goede voorbereiding! Lees daarom onderstaande vragen maar eens door en bedenk wat jouw antwoord op de vragen zal zijn.  Gewoon, om je bewust laten te worden wat de impact van jouw verblijf kan hebben en hoe jij jouw ervaring op een goede manier kunt gaan delen.

 • Zou je jezelf toevertrouwen om dit soort vrijwilligerswerk ook in Nederland te gaan doen? En heb je wel eens nagedacht over welke vaardigheden jij beschikt en welke daarvan van pas zouden kunnen komen bij het doen van vrijwilligerswerk in het buitenland?
 • Realiseer je dat als je met kinderen gaat werken dat jij – als vrijwilliger – niet de rol van ouder/verzorger/eindverantwoordelijke op je kunt nemen? Jouw rol als vrijwilliger zal ondersteunend van aard zijn.
 • Ben je bereid om tijdens dit mooie avontuur zelf ook te leren van de lokale mensen? Er lopen namelijk zo veel mooie en wijze mensen rond op deze wereld…
 • Snap je dat je de privacy van lokale mensen (en kinderen in het bijzonder) moet respecteren en niet zo maar foto’s van alles en iedereen op Facebook/Instagram kan zetten?
 • Kun je je voorstellen dat je ergens komt waar er andere ‘regels en gewoontes’ zijn die jij misschien heel raar en onbegrijpelijk vindt? En dat deze gewoontes niet beter of slechter zijn maar gewoon anders?

 

Let’s make it possible!
Wij op onze beurt zullen er ook alles aan doen om jou én de lokale bevolking een mooie herinnering te geven. Daar zijn we dan ook elke dag mee bezig. We zorgen dat de vrijwilligersprojecten die we aanbieden duurzaam zijn en voldoen aan internationale richtlijnen. Daarnaast proberen we je goed en gedegen voor te bereiden op het werk dat je gaat doen. Je krijgt van ons veel tips, adviezen en duidelijk omschreven gedragsregels. Deze zijn door de organisatie Better Care Network Netherlands opgesteld (aangezien zij hiervoor de juiste kennis in huis hebben) en wij onderschrijven die volledig. Daarnaast bieden we je een training voor vertrek aan (verplicht) en krijg je ook nog eens een introductie als je eenmaal ter plaatse bent.

Let’s do this together!
Oké, we hebben het over jou gehad, we hebben het over ons gehad…rest er nog een partij waar we niet zonder kunnen: onze goede en betrouwbare partnerorganisaties in het buitenland die net zo over vrijwilligerswerk, service en kwaliteit  denken als wij.  En die bovendien ook nog eens alles weten van de lokale omstandigheden, cultuur en gewoontes. Wij werken al jaren met hen samen, dat vinden we belangrijk. Want alleen met een hechte samenwerking kun je op de lange termijn een verschil maken. En dat blijkt ook wel, want zij hebben de afgelopen jaren (samen met alle enthousiaste vrijwilligers) voor heel veel mooie resultaten gezorgd.

En natuurlijk is daar de lokale bevolking. Zonder hun gastvrijheid, enthousiasme  en welwillendheid zouden er niet zulke mooie dingen tot stand kunnen komen. Zij staan open om jou  met hun cultuur kennis te laten maken en je mee te laten draaien in hun leven. Hoe mooi is dat!  En ook in de toekomst hopen zij –samen met jou en andere internationale vrijwilligers – de wereld een beetje mooier te kleuren. Respect en verdraagzaamheid zijn daarbij de kernwoorden!

En dat gaan we samen doen. Schouders eronder en go! Let’s do this together. Let’s make memories!

Met wie werken we samen

Mr Viet en zijn Volunteer Vietnam

 

De initiatiefnemer van onze partnerorganisatie – Mr Viet Dang – heeft het allemaal zelf meegemaakt; zijn vader en broer zijn omgekomen tijdens de Vietnamoorlog en zijn moeder was daarna psychisch niet meer in staat om voor hem te zorgen. Zo belandde hij in een kindertehuis waar hij een aantal jaar verbleef. Gelukkig was zijn moeder jaren later weer in staat om de zorg voor hem weer op te pakken en zorgde een vriend ervoor dat hij naar de universiteit kon om leraar Engels te worden.

Als vrijwilliger heeft hij door heel Vietnam Engelse les gegeven aan kansarme kinderen en dat heeft de basis gevormd voor een prachtige organisatie: Volunteer Vietnam. Uit eigen ervaring weet Mr Viet dat alles staat of valt met het krijgen van een kans. Een kans op een beter leven. Met zijn organisatie hoopt hij vele kinderen een beter leven te geven. Maar dat kan hij niet alleen. Daarvoor heeft hij donaties én hulp van vrijwilligers nodig om ervoor te zorgen dat honderden kinderen de hulp krijgen waar ze recht op hebben. Een deel van de donaties betaal je als vrijwilliger middels je programmakosten. Ongeveer $200 per maand gaat direct naar de projecten voor extra hulp.

Foto's
Vrijwilligerswerk Vietnam Vrijwilligerswerk Vietnam Engelse les Vrijwilligerswerk Vietnam Halong 1 Vrijwilligerswerk Vietnam ouderenzorg Vrijwilligerswerk Vietnam vrijwilligster Valerie Vrijwilligerswerk Vietnam Marieke in zwembad Vrijwilligerswerk Vietnam Marieke bij ouderenzorg Vrijwilligerswerk Vietnam Marieke bij fysio project Vrijwilligerswerk Vietnam Mr Viet and Dutch volunteers Marieke,Koen GLas en Esther Vrijwilligerswerk Vietnam Marieke 2 maanden Vietnam Iris met vrijwilligers 2 maanden Vietnam Iris fysiotherapie 2 2 maanden Vietnam Iris fysiotherapie 2 maanden Vietnam Iris in het zwembad 2 maanden Vietnam leren tandenpoetsen 2 maanden Vietnam Step by Step 2 maanden Vietnam voetbalteam
Filmpjes
Reisverhalen
Iris "Ik ben 2 maanden in Vietnam geweest. Een land wat niet op mijn lijstje stond, maar mede dankzij Activity international heb ik een fantastische tijd gehad!! Het vrijwilligerswerk is erg leuk en afwisselend, met ruimte voor eigen inbreng..... Lees hier meer
#letsmakememories