page-travel.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Tussenjaar

Even een jaartje time-out?  Laat ons je helpen!

Na je eindexamen er even tussenuit? Maak je droom waar en doe het gewoon. Ga op reis, ontmoet nieuwe mensen, doe compleet nieuwe ervaringen op en/of ga een nieuwe taal leren. Zo’n tussenjaar is je kans! ​Een tussenjaar geeft je de mogelijkheid om een misschien wel lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: op reis!  En niet zomaar een weekje op pad, nee, je gaat een echte wereldreis maken. Je gaat nieuwe mensen leren kennen, allerlei avonturen meemaken, je gaat ver buiten je comfortzone en je bent helemaal klaar voor het mooiste avontuur van je leven….Geloof ons, dat is écht een hele waardevolle ervaring die je in je verdere leven zult meenemen. Bijna al onze reizen zijn super geschikt voor tussenjaar-avonturiers. Zo kun je een aantal weken vrijwilligerswerk doen, een term op een highschool volgen of een paar maanden gaan backpacken. En dat kunnen we allemaal regelen voor je. Goed hè?

My Travel Coach pakket: De reis naar jouw studiekeuze

Maar wat als je nog niet weet wat je gaat doen als je straks weer thuiskomt? Weet je al wat je dan wilt gaan doen? Is het geen goed idee om tijdens je reis hulp te krijgen bij je studiekeuze zodat je je hierover geen zorgen meer hoeft te maken als je straks weer thuiskomt?  Ja toch?!  Daarom is er het My Travel Coach pakket: reizen, jezelf ontdekken en een juiste vervolgopleiding. Hoe leuk is dat?! My Travel Coach gaat met jou mee op reis; we spreken elkaar online op afgesproken momenten en wij gaan samen met jou op zoek naar jouw studiekeuze. Wij zorgen voor de lijst met open dagen, de aanmeldingscriteria, de adressen. Kortom; alle belangrijke stappen die je moet zetten voor je aan een studie kunt beginnen. Wij brengen je als het ware tot voor de deur van de door jouw gekozen studie zodat jij onbezorgd van je tussenjaar reis kunt genieten.

My Travel Coach Bonaire Break

‘Break’ reizen: buitenlandavontuur én hulp van een online coach

Wij zijn fan van het My Travel Coach pakket! Want ook wij komen jaarlijks honderden jongeren tegen die tijdens hun tussenjaar graag op reis willen. Die de wereld willen ontdekken, grenzen willen verleggen. Zichzelf willen ontdekken en andere dingen willen leren dan louter en alleen de vakken die je op school krijgt. Wij bieden al bijna 30 jaar het soort reizen aan waar tussenjaar jongeren blij van worden en waarmee ze – met goede begeleiding – de droomreis van hun leven maken. Wij weten hoe dat moet, we weten waar dat kan, hoe dat veilig kan en hoe je daar het beste op voor kunt bereiden. We’ve seen that, been there and done that!

Waar wij geen verstand van hebben is van studiekeuzes en het ontdekken van jouw talenten. En daar komt het My Travel Coach pakket om de hoek kijken, een prachtige aanvulling op elkaar. My Travel Coach zorgt voor de coaching, wij de reizen. Samen hebben we prachtige ‘Break Reizen’ samengesteld; Bali Break,  Africa Break, Costa Rica Break en Ecuador Break waarin wij de reis hebben georganiseerd en My Travel Coach het coachgedeelte op zich neemt. Liever een ander land of een andere reis? Geen probleem, My Travel Coach reist met jou mee, waar je ter wereld ook naartoe gaat!

Tussenjaar voordelen:

Meer info over het nemen van een tussenjaar?

Wil je nou meer (objectieve) informatie over een tussenjaar en alles wat daar nou bij komt kijken? Check dan de website van het TussenjaarKenniscentrum. Hier staat echt alles wat je zou willen en moeten weten!

Het TussenjaarKenniscentrum wil ervoor zorgen dat alle havo, vwo en mbo scholieren in Nederland informatie krijgen over de mogelijkheden en risico’s van een tussenjaar. Dit hoort bij voorlichting over het maken van een studiekeuze, omdat kennis hierover de basis vormt voor een bewuste keuze voor studeren in het hoger onderwijs.

Wil je meer weten over een persoonlijk (studie)coachingstraject gecombineerd met een reis naar Bonaire? Kijk dan even op Bonaire Break.

Read more

Vind hieronder de perfecte invulling van je tussenjaar.

#letsmakememories