single-product.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief
Vliegtickets Australië

Boek hier je flexibele vliegticket naar Australië!

Ben je van plan om naar Australië te gaan? Vliegtickets Australië boek je bij Activity International. Bereid je voor op een lekkere lange vlucht mét een tussenstop ergens in Azië. Want rechtstreekse vluchten naar Australië bestaan (nog) niet. Dat heeft alles te maken met de hoeveel kerosine die een vliegtuig mee mag en kan nemen. Er moet dus onderweg getankt worden! De tussenstop is meestal in Azië. Denk dan aan steden zoals Bangkok, Dubai. Hongkong, Kuala Lumpur of Singapore. Als je een flexibel vliegticket boekt kun je daar - als je wilt - een paar dagen verblijven en de stad gaan ontdekken. Superleuke kans natuurlijk! Maar als je in een keer door wilt vliegen, dan kan dat ook. Je zult dan wel even moeten uitstappen omdat ze het vliegtuig schoon moeten maken en nieuw eten aan boord moeten brengen. Maar eerlijk gezegd is dat ook wel even lekker na zo'n lange vlucht. Even de benen strekken! Want een gemiddelde vlucht naar Australië duurt tussen de 18 en 22 uur!

Vliegtickets Australië en meer

Via Activity International kun je dus vliegtickets naar Australië boeken. Ons doel? Om jou met een goed backpacker-vliegticket naar Australië te laten reizen. Zodat je op een voordelige, veilige en comfortabele manier je Down Under avontuur kunt starten!  Want let op: niet elk ticket is een goed backpacker ticket! Goedkoop is niet altijd een goede koop. De medewerkers van Activity International zijn allemaal ervaren reizigers en weten alles van een goed vliegticket. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de geldigheid van je ticket en of je ticket wijzigbaar is na vertrek. Of hoeveel bagage je mee mag nemen en of er opvang wordt geregeld als je eventueel vertraging hebt of als er een vlucht gecanceld wordt. Wij kunnen je hiermee helpen met een goed en flexibel ticket! Vliegtickets Australië? Call us!

Activity International = Aussie Specialist

Aussie SpecialistWist je dat Activity International is officieel uitgeroepen tot Aussie Specialist en wij kunnen je alles vertellen over het backpacken, reizen en werken Down Under!  We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en vele mooie herinneringen gemaakt die niemand ons meer afpakt. Nu jij nog! Dus heb je vragen over highlights, routes, het klimaat, hostels, auto’s kopen en waar je het beste een baantje kunt vinden…..Vraag het ons! We’ve been there, we’ve done that!

0.00

Australië – Vliegtickets

Maak jouw keuze

Kom naar een infodag!
Wat ga je doen?

Vliegtickets Australië

Bij ons kan je kiezen voor 3 verschillende tickets:

 1. Jaarretour Cathay Pacific
 2. Jaarretour Qantas
 3. Enkele reis Malaysia Airlines

Hulp voor vertrek naar Australië

Net zo belangrijk als goede tickets: voor vertrek staan onze Australië experts voor je klaar! Natuurlijk bij het boeken van een ticket maar ook bij het plannen van je reis. We zitten vol met heel veel praktische informatie en kunnen helpen met logische reisroutes. In januari naar Cairns? Niet doen! wij weten waarom.

In totaal hebben de medewerkers van Activity International ruim 50 maanden in Australië en Nieuw-Zeeland doorgebracht. Wij kennen ins en outs die je bij online reserveringssites niet vindt.

Voorwaarden tickets

 • Cathay Pacific

Cathay Pacific staat vaak in de top van de beste luchtvaartmaatschappijen. Vanaf Amsterdam vlieg je via Hongkong naar Australië. Wij hebben de voorkeur voor Sydney of Melbourne. Waarom deze steden? Omdat wij uit ervaring weten dat dit de beste plekken zijn om je Australië avontuur te beginnen. Hier maak je makkelijk vrienden, er is vrij snel werk te vinden en het is een prima plek om reisspullen aan te schaffen of een auto te kopen. In Sydney of Melbourne verblijf je ook tijdens onze startpakketten. Heb je een voorkeur voor een andere stad dan is dat ook mogelijk.

Aan het einde van je verblijf kan je terugvliegen vanuit veel Australische steden. Zodoende hoef je niet ‘verplicht’ terug naar Sydney of Melbourne. En dat kan je soms wel een rit van 4000km schelen. Vlieg terug vanuit Cairns, Brisbane, Perth, Adelaide of natuurlijk vanuit Sydney of Melbourne. Stoppen in Azië op de terugweg kan in Hongkong.

Wil je absoluut stoppen in Bali, Thailand of Singapore)? Boek dan zelf in Australië een enkele reis naar 1 van deze bestemmingen en pak vervolgens weer je vlucht op vanaf 1 van deze 3 plekken.

Voorwaarden retourticket Cathay Pacific

Ons ticket met Cathay Pacific naar Australië is altijd 12 maanden geldig en je kunt na vertrek de data wijzigen. Een datumwijziging is gratis (max. 3 in totaal).

Samenvatting van de voordelen van het Cathay Pacific jaarretour:

 • 12 maanden geldig
 • Datumwijziging na vertrek mogelijk (3x gratis)
 • Vluchten uitgevoerd door goede maatschappij uit de top 10 van Beste Airlines
 • Stop in Hongkong mogelijk (Bali, Bangkok en Singapore mogelijk door bijboeken extra vlucht)
 • 30kg bagage toegestaan
 • Wijzigingen door middel van e-mail via Nederland
 • Inbegrepen service bij de ticketprijs: Reishandboek voor vertrek, hulp bij aanvraag visum, hulp van een programmacoördinator in Nederland, reisadvies, hulp bij het afsluiten van een reisverzekering, certificaat na terugkomst

 

 • Qantas / Emirates

Qantas is dé Australische luchtvaartmaatschappij. Vanwege de intensieve samenwerking tussen Qantas en Emirates, vlieg je vanuit Amsterdam of Brussel via Dubai naar Australië. Wij hebben de voorkeur voor Sydney of Melbourne. Waarom deze steden? Omdat wij uit ervaring weten dat dit de beste plekken zijn om je Australië avontuur te beginnen.

Aan het einde van je verblijf kan je terugvliegen vanuit veel Australische steden. Zodoende hoef je niet ‘verplicht’ terug naar Sydney of Melbourne. En dat kan je soms wel een rit van 4000km schelen. Vlieg terug vanuit Cairns, Brisbane, Darwin, Perth, Adelaide of natuurlijk vanuit Sydney of Melbourne. Wil je stoppen in Azië op de terugweg (Bali, Thailand, Singapore) of een extra vlucht naar Nieuw-Zeeland? Dat kan! Aan jou de keuze.

De exacte prijs van het ticket wordt bepaald door o.a. de extra vluchten die je bijboekt (stop Azië, retour Nieuw-Zeeland) en de datum. Ook geldt er in onze zomer en rond de kerst een hoogseizoenstoeslag.

Stel zelf je ticket samenJij bepaalt hoe je gaat! Stel zelf je route samen en creëer jouw reis. Zo kan je van Amsterdam naar Sydney en 4 maanden later van Melbourne naar Auckland. Na een rondreis door Nieuw-Zeeland vlieg je van Christchurch naar Perth om de westkust en Red Centre te ontdekken. En van Sydney vlieg je via een stop in Zuidoost Azië weer terug naar huis. Hoe mooi wil je het hebben! En dit is slechts één van de vele routemogelijkheden. Wij helpen jou graag om jouw perfecte reis samen te stellen.

Voorwaarden retourticket Australië

Ons ticket naar Australië met Qantas is altijd 12 maanden geldig en je kunt na vertrek de data en route nog wijzigen. Een datumwijziging is gratis (max. 4 in totaal). Voor een routewijziging betaal je € 150. Ook kan je voor een scherp tarief binnenlandse vluchten bijboeken.

Samenvatting van de voordelen van het Qantas jaarretour:

 • 12 maanden geldig
 • Datumwijziging na vertrek mogelijk (3x gratis)
 • Routewijziging mogelijk
 • Retour Nieuw-Zeeland vanuit Australië bij te boeken voor lage prijs (vanaf € 200)
 • Vluchten uitgevoerd door goede maatschappijen uit de top 10 van Beste Airlines (Qantas en Emirates)
 • Stop in Azië mogelijk (o.a. Bali, Thailand en Singapore)
 • Relatief korte vluchttijden door reis via Dubai
 • 30kg bagage toegestaan
 • Wijzigingen door middel van e-mail via Nederland

Voorwaarden Qantas ticket in detail:

 • Het ticket is 12 maanden geldig vanaf je vertrek uit Nederland of België
 • Je kunt dagelijks vertrekken
 • Je reist met de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas (of één van hun partners, o.a. Emirates).
 • Je mag een stopover maken op de terugweg in Singapore, Bangkok, Bali, Jakarta, Shanghai, Beijing, Hongkong, Tokio of Dubai.
 • Boek je ook een vlucht naar Nieuw-Zeeland dan kan je vliegen op Auckland, Christchurch, Wellington of Queenstown. De kosten voor deze add on zijn ca.  € 250. Je kun dan vliegen vanaf en terug naar Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide of Perth.
 • De genoemde prijzen zijn exclusief reserveringskosten (€ 40) en inclusief luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen.
 • Routes en prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Sommige routes (zoals terugreizen via Bali en Bangkok) zijn erg populair en sneller vol.
 • Data wijzigen: 3x gratis. Alle wijzigingen op basis van beschikbaarheid. Wijzigingen worden gemaakt via een Nederlands mailadres
 • Route wijzigen is mogelijk: € 150 (excl. eventuele herrberekening brandstoftoeslag en luchthavenbelasting)
 • Toeslag hoogseizoen: € 250 (bij vertrek van 5-7 t/m 13-8 en 9-12 t/m 26-12)
 • Binnenlandse vluchten bijboeken (onbeperkt) tegen een verlaagd tarief: € 40 tot € 200 per vlucht (afhankelijk van de route). De binnenlandse vluchten moeten voor vertrek uit Nederland worden geboekt
 • Bij boeking kort voor vertrek of op sommige populaire data kan het zijn dat we je in een andere tariefklasse moeten boeken. Hierdoor kan de prijs hoger uitvallen. Dit doen we alleen in overleg. Als je enigszins flexibel bent wat betreft de reisdata is het zelden nodig je in een duurdere klasse te boeken
 • Inbegrepen service bij de ticketprijs: Reishandboek voor vertrek, hulp bij aanvraag visum, hulp van een programmacoördinator in Nederland, reisadvies, hulp bij het afsluiten van een reisverzekering, certificaat na terugkomst

 

 • Enkele reis Australië

Een verblijf in Australië is verslavend. Zon, strand en een prachtige natuur. Waarom niet langer blijven dan 1 jaar? Ga in volledige vrijheid op reis! Terug via Azië of toch liever via de USA? Met een enkele reis blijf je extreem flexibel en bepaal je tijdens jouw avontuur hoe je verder gaat. Natuurlijk moet je wat strenger zijn met je budget want na maximaal 24 maanden (als je in aanmerking komt voor een 2e Working Holiday) zal je Australië moeten verlaten en een ticket terug kopen.

Onze One Way aanbieding

Je vliegt met Malaysia Airlines vanuit Amsterdam. Je stapt over in Azië en reist dan door naar Sydney. Dit ticket moet binnen 3 dagen na boeking worden betaald en uitgegeven. Wijzigingen zijn niet mogelijk en de annuleringskosten zijn 100%. Je mag 30kg bagage meenemen.

Prijzen

Prijzen vliegtickets Australië

 1. Jaarretour Cathay Pacific vanaf € 1275
 2. Jaarretour Qantas vanaf € 1550
 3. Enkele reis Malaysia Airlines vanaf € 675

Prijzen zijn inclusief belastingen en toeslagen maar exclusief reserveringskosten (€ 40). De vanaf prijs is gebaseerd op een vlucht naar (en bij een retour terug vanaf) Sydney en kunnen hoger uitvallen bij vluchten naar / van andere steden of als er een stop in Azië gewenst is.

Maatwerk

Omdat iedere reiziger zijn persoonlijke bucket list, wensen en plannen heeft, gaan wij voor maatwerk. We zullen het ticket afstemmen op jouw plannen zodat we tot het beste voorstel komen. Daarom gaan we bovenstaand ook uit van een vanaf prijs. Voeg je stops of bestemmingen toe dan kan de prijs hoger uitvallen.

Mail ons je wensen en wij sturen je het best mogelijk voorstel.

Reisverhalen
Annelinde Holwerda Ik vond het ronduit eng om in mijn eentje naar Australië te gaan. Maar tegelijkertijd was het mijn grootste droom, sinds ik die serie op televisie gezien had. Na een paar weken in Down Under wist ik dat het mijn beste keuze ooit was. En nu, een jaar later, kan ik amper beschrijven hoe geweldig ik het heb gehad..... Lees hier meer
#letsmakememories