single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Weer thuis! - Danique

Danique is weer thuis van haar High School avontuur in Amerika en stuurde ons dit leuke berichtje:

”Hey!

Afgelopen zondag ben ik weer thuis gekomen in Nederland. Begin juni zochten mijn ouders mij op in Iowa en daarna gingen we naar Seattle. Vanaf Seattle zijn wij in 1,5 week naar San Francisco gereden met onze huur auto. Enorm gave route en echt wat anders dan de maisvelden in Iowa haha. Mijn ouders vonden het ontzettend leuk om een Amerikaanse high school te zien en om mijn gast gezin te ontmoeten!

Danique Jonkman - Familie op bezoek

De laatste paar weken in mijn gastgezin waren ontzettend leuk! Zeker iets wat ik nooit meer zal gaan vergeten.

Graduation Danique Jonkman 2

Graduation Danique Jonkman

Ik ben zeker nog in het Varsity team gekomen van tennis! Ik ben nummer 6 geworden, nog best goed dus! Het was een heel erg leuk seizoen met leuke meiden en coaches! Elke dag ben ik met plezier naar de practice gegaan en heb hele leuke wedstrijden gespeeld in de omgeving van Iowa!

Tennis Team Danique Jonkman

Tennis Team Danique Jonkman 2

Sinds zondag heb ik ook weer heel erg genoten van het typisch Nederlands eten met een paar biertjes erbij! Daar keek ik natuurlijk al maanden op uit haha! πŸ˜‰

Ik moet zeggen dat ik er al weer naar uitkijk naar mijn volgende trip naar het buitenland! Het was een heel leuk jaar en zou het zo weer opnieuw doen! Ik wil jullie heel erg bedanken voor het regelen van dingen om naar Amerika te gaan!Β  Ik vond het super leuk om via Activity International naar Amerika te gaan. Bedankt!

Groetjes,

Danique”

Meer lezen over Danique haar avonturen? Check dan dit reisverhaal!

Ook High School plannen? Hier lees je meer over dit programma in Amerika!

#followyourdreams