Thailand is Bangkok, tropische eilandjes, tempels en veel meer!

Thailand heeft heel veel te bieden. Bangkok is de hoofdstad en ligt in Centraal-Thailand. De stad heeft een groot aanbod aan bezienswaardigheden. Backpackers komen en gaan en er zijn volop mogelijkheden om goedkoop te overnachten in de vele gezellige hostels.

Het noorden van het land is bergachtig en hier kun je de prachtige sawa’s (rijstvelden) vinden. Het zuiden bestaat uit heel veel tropische eilandjes: witte stranden, azuurblauwe zee en de bekende wuivende palmbomen. Hangmatje erbij…niets meer aan doen!

Van alles te doen en te beleven.

Of je nu wilt backpacken, vrijwilligerswerk wilt doen of mee wilt helpen op een fantastisch olifantenproject in het noorden; het kan allemaal! Vlakbij de hoofdstad Bangkok ligt de stad Singburi. Hier vindt Kickstart Thailand; een combi van cultuur, activiteiten en vrijwilligerswerk. Niet ver van Singburi ligt de oude historische stad Ayutthaya en het strand van Huahin. Wat je plannen ook zijn en wat je ook gaat doen in Thailand: we weten zeker dat mooie herinneringen gemaakt gaan worden. En dat is nou precies wat we willen! Let’s make some awesome memories together!