single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Time of my life! - Mendel

Mendel is via Activity International au pair geweest in de de Verenigde Staten. Ze heeft na thuiskomst haar ervaringen op de mail gezet en naar ons gestuurd. Dank je wel Mendel!

“Ik ben Mendel Vreeken en ik ben naar Amerika geweest als au pair voor 1,5 jaar. Ik woonde bij een alleenstaande vader met 3 kids; 7-9-16 jaar. We woonde in de plaats Bethesda in Maryland, een half uurtje van Washington DC. Een rustig plaatsje vergeleken met DC de grote stad, maar onwijs gezellig want er zitten veel au pairs! In het begin is het natuurlijk best wel spannend, want waar begin je aan?! Dan is het best handig als je andere au pairs in de omgeving heb die je zo hier en daar dingen kunt vragen, maar ook om gezellig af te spreken in vrije tijd.

Au Pair Amerika reisverhaal Mendel

De eerste weken is het allemaal even wennen, een ander land, cultuur, kids die enthousiast zijn en je alles willen vragen en weten. Je zult er snel aan gewend raken, zeker als de familie je bij de meeste dingen betrekt!

Au Pair Amerika reisverhaal Mendel

Werktijden is voor iedereen in ieder gezin natuurlijk anders, maar in mijn opinion is er altijd wel ergens tijd, om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Want dat is ook een zeer groot en belangrijk onderdeel van dit grote avontuur! Ga er op uit, leuke dingen doen in de omgeving of nieuwe plaatsen, reisjes maken, weekendjes weg, ook dat hoort bij dit avontuur en is je kans om iets meer te zien. Haal het er beste uit, dit is je kans, and make it thé time of your life!

Groetjes Mendel”

 

#followyourdreams