single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Mijn droomreis - Frieda

Frieda heeft  ons een kort verslag gestuurd van haar Zuid-Afrika reis. Haar droomreis, zoals ze het zelf noemt. Zij heeft een aantal weken vrijwilligerswerk in Kaapstad gedaan gedaan. En haar ervaringen mochten we delen. Nou, bij deze dus het reisverhaal van Frieda. Dank je wel en fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad!

Zuid-Afrika Kaapstad Frieda Mijn droomreis

Mijn droomreis

Op 15 juli begon mijn grote avontuur. Ik kon het gewoon echt niet beseffen. Eenmaal geland heb ik in een super luxe hotel geslapen. De volgende ochtend werd ik om 11:00 opgehaald kreeg een warm welkom. De eerste week moest ik echt een beetje mijn plekje vinden en alles een beetje beseffen, want ik was een beetje in shock over hoe de mensen in de wijk waar de projecten zijn leven. Het eerste weekend heb ik dan ook de community tour gedaan om te weten te komen hoe alles zit. Hier speelt Nelson Mandela een erg grote rol en daarom kan je hier natuurlijk niet weg zonder Robben Island te hebben gezien.Hier ben ik op zondag heen geweest.

Zuid-Afrika Kaapstad Frieda Mijn droomreis 2

De tweede week ging het echt heel snel, twee uur leken wel tien minuten. Ik waardeer echt heel erg wat African Impact doet en zal er zeker alles aan doen om als ik weer in Nederland ben als nog op de hoogte te blijven van de stand van leven hier in CapeTown (met de projecten). Alle mensen hier zijn zo open en lief en blij met een klein beetje. Ik ga dan ook echt met pijn in mijn hart weg…Het tweede weekend ben ik naar de biscuit mill geweest, heb ik Lion’s Head en Table Mountain beklommen en ben ik naar een rugby game geweest van VUSA (het sport project van AfricanImpact).

Dit allemaal bij elkaar was een hele leuke ervaring die ik nooit van mijn leven ga vergeten.

Groetjes Frieda

 

#followyourdreams