single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Matrassendag! - Ingrid Marie

“Vandaag was het zover! Het is me gelukt met behulp van jullie natuurlijk om de helft van het centrum, de mensen van een matras te voorzien!! Iedereen zat vol spanning te wachten op de vrachtwagen! En daar kwam hij. Even organiseren wie welke maat nodig had maar het is gelukt! Echt….GEWELDIG!!!
Vervolgens mijn laatste ronde hier op het sociaal support centrum. Een ieder goedendag zeggen en de laatste knuffels uitgedeeld. Dag mensen! Ik ga met een lach om mijn mond en in mijn ooghoek een traan! Vervolgens kreeg ik in ons huis een oorkonde voor mijn werk van Mr. Viet en een mooie sjaal als aandenken. Toen tijd om op te schieten voor de weekendgangers. Afscheid nemen alweer. Ik houd er niet zo van maar ja,…het is goed. We gaan een ieder weer onze weg.

Ik ga mijn tas inpakken en stuur nog wat laatste foto’s. Bedankt voor het lezen van mijn blog want na vandaag houdt het op. Mijn belevenissen in Wierden zijn leuk maar niet zo verrassend als hier. Dus ik stop met schrijven…. Bedankt nogmaals en tot in Nederland!”

Ingrid

Wij zijn trots op onze vrijwilliger in Vietnam!

Vietnam foto Lisa straatbeeld

#followyourdreams