single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Genieten in Amerika! - Stijn

Hoe leuk is dit?! Stijn verteld ons meer over zijn leukste ervaringen in Amerika tot nu toe. Helaas hebben de Corona maatregelen ook invloed op zijn avontuur in Amerika, maar hij maakt er het beste van en geniet!

Highschool Stijn

”Hey Luuk!

Mijn leukste ervaringen in Amerika tot nu zijn toch wel de sporten van onze school, ik had de laatste maand van soccer meegedaan en ging zo’n beetje naar elke football wedstrijd van mijn gastbroer heen. De hele sfeer daar op de tribune is fantastisch, zelfs met minder mensen door corona maatregelen.

Wat ik ook echt heel leuk vond was dat ik met vrienden van school naar een haunted house ging tijdens Halloween. Het was oprecht echt heel erg eng maar ook heel grappig omdat we eigenlijk allemaal te bang waren om door te lopen. 🙂 Halloween was ook leuk op school want we hadden een soort van verkleed week waar we elke dag een ander thema hadden, zoals bepaalde kleuren, tweelingen dag, normale dag dat je je verkleed en school spirit dag. En we gingen ook pompoenen snijden!

Highschool Stijn

Thanksgiving was ook wel leuk maar toch iets anders dan andere jaren omdat er niet veel familie was in verband met de Corona maatregelen. Kerstmis was heel gezellig en gaaf met al die cadeautjes. De hele vloer lag vol met cadeaupapier!

En dan hebben we nog oud en nieuw, heel anders dan in Nederland want daar staat iedereen vanaf s’ochtends te feesten, maar dat was hier absoluut niet het geval. Toch was het een leuke dag en hebben we veel leuke dingen gedaan, dus een geslaagd nieuwjaar!

Groetjes, Stijn”

Net als Stijn ook highschool plannen in Amerika? Check deze pagina voor meer informatie!

#followyourdreams