single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Florida super verrassend! - Manon

Onze collega Manon heeft een aantal scholen bezocht in Florida en was meteen razend enthousiast.
“De scholen zijn super verschillend; van scholen met focus op kunst tot aan scholen met topsport teams die je kunt aanmoedigen. De staat Florida was een mega verrassing, ik wist niet dat je er zoveel leuks kunt doen. Als highschooler heb je zeker een leuke tijd. Zelf vond ik de Disney gekte echt indrukwekkend. Disneyland is een attractiepark die je zeker moet gaan zien.

De stranden in Florida zijn top maar ook de natuur (super mooie parken). De highschoolers die ik heb gesproken waren positief en leuk. En stuk voor stuk enthousiast over het leven op hun school. Veel speelt zich buiten af omdat het bijna het hele jaar mooi weer is. De ceremonies en muziekconcerten worden bijvoorbeeld buiten bij de school gehouden. En als je bij de scholen rondloopt zie je ook iedereen buiten met elkaar kletsen.
Wat mij opgevallen is tijdens mijn bezoek zijn de positieve mensen, het lekkere weer natuurlijk en dat je super veel kunt ondernemen in Florida. Ik kan echt iedereen een school in Florida aanraden”

Meer informatie over High School USA

#followyourdreams