single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Au Pair Australiƫ - Noa

Afgelopen week ontvingen we dit leuke berichtje van Noa (Au Pair in Australiƫ):

”Hi au pairs to be!!

Mijn naam is Noa, 22 jaar oud en ben net een maand geleden terug gekomen uit Australiƫ. Hier ben ik 6 maanden au pair geweest en heb ik 2 maanden rondgereisd samen met een vriendin. Ik heb heel veel kunnen zien van dit mooie land.

Noa strand

Mijn gastgezin bestond uit 3 jongens van 2, 6 en 11 jaar oud. Voornamelijk zorgde ik voor de jongste en de oudste 2 bracht ik geregeld naar school. Ik vond het ontzettend leuk om voor de kinderen te zorgen. Ik woonde in een suburb in Melbourne. Om in de stad van Melbourne te komen duurde dat meestal 30 minuutjes met de trein of tram. Dus lekker dichtbij voor Australische begrippen.Ā Naast de zorg voor de kinderen kreeg hier en daar ook vrije tijd om AustraliĆ« te ontdekken. Ik heb onder andere tripjes gemaakt naar: Uluru, TasmaniĆ«, Sydney en The Gold Coast. Loved it!

Uluru Noa

Tussen het au pair werk door ben ik nog 3 weken met mijn host family op vakantie geweest. We gingen naar Canada om daar de familie van mijn host vader te bezoeken. Zo gaaf! Daarna zijn we nog een week in Amerika-Detroit geweest, aangezien mijn oudste host kid voor Team Australia speelt met Inline Hockey. En als kers op de taart had ik daar nog een heel weekend vrij zodat ik naar New York kon gaan!

Holand club OZ

Ik heb echt van mijn tijd als au pair genoten. Ik had een super fijn en lief gastgezin, waar ik nu nog steeds contact mee heb. Omdat ik bij een Australische familie woonde, leerde ik hun cultuur ook goed kennen, dat vond ik erg leuk. Ook had ik veel internationale vriendinnen, zo fijn!

Noa met vriendinnen

Al met al heb ik een geweldige ervaring gehad en de tijd van mijn leven. Iets wat ik nooit meer ga vergeten!Ā Na 8 maanden was het helaas weer tijd om terug te vliegen naar huis.

Dit hele avontuur aangaan is de beste keuze ooit geweest!!!

Groetjes Noa”

Noa berg Australiƫ

Heb je interesse om als au pair weg te gaan, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je heel graag verder. En lijkt het je leuk om met Noa in contact komen, dan mag je ons hierover ook contacten.

#followyourdreams