single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Au Pair op Hawaï - Aimee

Some girls have all the luck! Aimee is als Au Pair geplaatst op Hawaï en heeft het daar onwijs naar haar zin. Hier lees je meer over haar ervaringen op dit tropische eiland:

”Ik heb het nog steeds ontzettend naar me zin hier en heb inmiddels ook een leuke vriendengroep opgebouwd om buiten mijn werktijden het eiland mee te kunnen verkennen! 😍🌈

Ik heb twee host kids (2 en 6 jaar), maar op een doordeweekse dag zorg ik alleen voor de jongste aangezien de oudste naar school gaat. Ik start om 8AM. De host mom werkt voornamelijk vanuit huis, dus we ontbijten gezamenlijk en daarna neem ik mijn jongste host kind meestal mee naar het park of een speeltuin. Wanneer we terug zijn maak ik of mijn host mom lunch.

‘S middags halen we de oudste van school en maakt zij huiswerk met haar moeder of belt ze met haar vader. Ik speel dan vaak met de 2-jarige op de trampoline in de tuin. Mijn werkdag zit er meestal op rond 4/5pm wanneer de host dad thuiskomt, maar soms vertrekt de host familie eerder naar het strand of naar de pool en vind ik het helemaal niet erg om met ze mee te gaan! 🙂

In deze december maand mis ik wel mijn eigen familie een beetje extra. Gelukkig kan ik vaak met ze bellen en mijn avonturen hier met ze delen. 💖 Daarnaast betrekt mijn host gezin me bij de kerst familiediners en activiteiten die zij doen om mij ook onderdeel van hun familie te laten voelen. Ik kijk uit naar nog meer nieuwe avonturen in 2022!!”

Au Pair - Aimee Wijkstra

Au Pair - Aimee Wijkstra 1

Au Pair - Aimee Wijkstra 2

Meer informatie over het Au Pair programma in Amerika lees je hier.

#followyourdreams