single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Au Pair in Australiƫ! - Birgit

Begin augustus vertrok Birgit als au pair naar AustraliĆ«. Hieronder een aantal foto’s en een leuk verhaal over haar ervaringen Down Under!

Afgelopen maandag ben ik aangekomen in Sydney voor mijn oriĆ«ntatieweek. Ik ga hier een paar maanden als au pair aan de slag. Ik heb al veel leuke dingen gedaan zoals een beach walk langs een paar mooie stranden van Sydney en een tour door de stad. Dit doe je samen met alle andere internationale au pairs. Super leuk en gezellig! 😁

Na de oriƫntatieweek in Sydney vlieg ik door Brisbane. Het gezin waar ik ga wonen hebben een meisje van 2 jaar en een jongetje van 5 jaar. Ik kijk er enorm naar uit om ze na maanden Facetimen nu eindelijk in het echt te ontmoeten.

Sydney orientatie

Sydney

De eerste weken had ze het heel erg naar haar zin bij haar host family in Queensland. Maar na een paar weken had ze haar plekje binnen het gezin nog niet kunnen vinden. De keus was moeilijk, maar ze besloot om in rematch te gaan.

Birgit koala

Birgit duiken schildpad

Al snel vond ze een heel leuk gezin in Sydney waar het meteen erg goed mee klikte en besloot ze om met hun te gaan matchen. Birgit is heel erg blij dat ze deze keus heeft gemaakt. Ze heeft het ontzettend naar haar zin bij dit gezin!

Sydney orientatie 2

In april 2023 loopt haar Au Pair tijd ten einde en gaat ze nog heerlijk rondreizen met haar ouders en broer en zus en later nog met een vriendin. Een heerlijk vooruitzicht! šŸ™‚

Lees hier meer over het Au Pair programma in Australiƫ.

#followyourdreams