single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Aanrader? Nee, een MUST! - Madelon Wind

Madelon heeft meegeholpen bij het Welgevonden Conservation and Research project in Zuid-Afrika. Het Welgevonden Conservation and Research project ligt in het ‘reserve’ Welgevonden. Dit natuurgebied ligt in het hart van de Waterberg area, twee uurtjes rijden vanaf Johannesburg. Als vrijwilliger help je voornamelijk met uit het uitvoeren van veldonderzoek en monitoring van wilde dieren. 

  • Hoe mij deze reis in Welgevonden is bevallen? Enorm goed, het was echt geweldig! Volledig in de natuur zijn, tussen alle dieren. De Melkweg was nog nooit zo zichtbaar! Het gevoel wat je bij deze gedachte krijgt, vat de reis wel zo’n beetje samen.
  • Of ik een buitenlandavontuur een aanrader vind? Nee, ik vind het geen aanrader, ik vind het een MUST!  Je doet zo veel nieuwe ervaringen op en leert zoveel nieuwe mensen kennen van over de hele wereld. Plus je moet jezelf deze periode toch redden. Al met al een geweldige ervaring voor het leven en ook enorm goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Niet te vergelijken met een (zon)vakantie.
  • Mijn mooiste herinnering? De band die je verrassend snel opbouwt met mensen en de dingen die je dan ‘samen’ beleeft.
  • Tip: Neem voldoende zonnebrandcrème en een ‘open mind mee’ en alles komt goed.
  • Opmerking voor Activity International: Blijf zo doorgaan!

Zuid-Afrika Welgevonden Conservation and Research Carma

Meer weten?

Meer weten over het project waar Madelon heeft geholpen? Kijk dan bij Welgevonden Conservation and Research

 

#followyourdreams