single.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Visum aanvragen? Kijk hier voor hulp!

27-06-2017

Advertorial

Een visum aanvragen was nog nooit zo makkelijk!

Als je op reis gaat naar een land buitenĀ de Europese Unie, dan is de kans groot dat je een visum moet aanvragen. Dit visum geeft je toegang tot het desbetreffende land. De regels en procedures voor het aanvragen van een visum verschillen per land. Soms regel je het aan de grens bij binnenkomst maar steeds vaker moet het voor vertrek worden aangevraagd. Vaak gaat datĀ via een Ambassade of Consulaat en dat is vaakĀ een lastige en vooral tijdrovende klus.

Dat kan handiger, dacht E-visums.nl! En het is ze zeker gelukt. Via de site is het mogelijk om visa voor een grote aantal landen aan te vragen. De aanvraag is 100% online, geheel in het Nederlands, helemaal volgens de regelsĀ en kan afgerekend worden d.m.v. IDeal. Heb je een toeristenvisum voorĀ India of een toeristenvisum voorĀ Sri-LankaĀ nodig? Dan regel je dat snel en makkelijk. Maar ook voor verschillende Afrikaanse landen kan je bij E-visums.nl terecht. Na de verwerking ontvang je het visum binnen enkele dagen inĀ je mail.

Ook Visumbuitenland.nl kan je verder helpen op een vergelijkbare manier. Een ESTA voor Amerika nodig? Of een toeristenvisum voor backpacken in AustraliĆ«Ā ? Via deze overzichtelijke site kan je die aanvragen in het Nederlands en makkelijk betalen via je eigen bank. Handig toch!

Tevens kan je terecht bijĀ Evisumservice.nl. Ook zij kunnen je assisteren bij de aanvraag voor verschillende visa.

 

In de boekingsbevestiging van je reis vind je details over de visumprocedure. Soms hoef je niets te doen, vaak vraag je een visum voor vertrek aan. Dat kan via bovengenoemde sites maar als je wilt werken in Australiƫ (working holiday visum) of de VS (J1 visum) zal het via de immigratiediensten of Ambassade van deze landen zelf moeten regelen.

#followyourdreams