singular.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Vliegticket Australië

Boek je flexibele vliegticket naar Australië!

Ben je van plan om naar Australië te gaan? Dan boek je natuurlijk een pakket of reis bij Activity International. En dan helpen we je ook graag met een vliegticket naar Australië. Bereid je voor op een lekkere lange vlucht mét een tussenstop ergens in Zuidoost Azië of Dubai. Want rechtstreekse vluchten naar Australië bestaan (nog) niet. De tussenstop is meestal in Azië. Denk dan aan steden zoals Bangkok, Dubai. Hongkong, Kuala Lumpur of Singapore. Als je een flexibel vliegticket boekt kun je daar – als je wilt – een paar dagen verblijven en de stad gaan ontdekken. Superleuke kans natuurlijk! Maar als je in een keer door wilt vliegen, dan kan dat ook. Je zult dan wel even moeten uitstappen omdat ze het vliegtuig schoon moeten maken en nieuw eten aan boord moeten brengen. Maar eerlijk gezegd is dat ook wel even lekker na zo’n lange vlucht. Even de benen strekken! Want een gemiddelde vlucht naar Australië duurt tussen de 18 en 22 uur!

Vliegtickets Australië en meer

Via Activity International kun je dus vliegtickets Australië boeken als je ook een reis bij ons boekt. Ons doel? Om jou met een goed backpacker-vliegticket naar Australië te laten reizen. Zodat je op een voordelige, veilige en comfortabele manier je Down Under avontuur kunt starten!  Want let op: niet elk ticket is een goed backpacker ticket! Goedkoop is niet altijd een goede koop. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de geldigheid van je ticket en of je ticket wijzigbaar is na vertrek. Of hoeveel bagage je mee mag nemen en of er opvang wordt geregeld als je eventueel vertraging hebt of als er een vlucht gecanceld wordt. Wij kunnen je hiermee helpen met een goed en flexibel ticket!

Na het boeken van jouw Kickstart Ultimate OZ, Kickstart Melbourne of Oostkustreis kan je zonder kosten bij een voorstel aanvragen voor jouw vliegticket naar Australië.

Maar je mag het natuurlijk ook zelf regelen. Dan kan je uit meer airlines kiezen, maar houd het bovenstaande wel in de gaten. Kijk dan eens op de volgende sites: Momondo zoekt en vergelijk veel verschillende tickets. Hier vinden wij vaak de scherpste prijs en je kunt makkelijke verschillende data vergelijken. World Ticket Centre is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en een specialist in vliegtickets. Door de zeer ervaren reisspecialisten en het scherpe inkoopbeleid kan WTC jou voordelige tarieven aanbieden. Ook Vliegwinkel.nl heeft een overzichtelijke site waar je makkelijk vluchten kunt boeken en verschillende airlines met elkaar kunt vergelijken.

Vliegtickets Australië via Activity International

Bij ons kan je kiezen voor 2 verschillende tickets:

  1. Jaarretour Cathay Pacific
  2. Jaarretour Qantas

Voorwaarden tickets

Cathay Pacific staat vaak in de top van de beste luchtvaartmaatschappijen. Vanaf Amsterdam vlieg je via Hongkong naar Australië. Wij hebben de voorkeur voor Sydney of Melbourne. Waarom deze steden? Omdat wij uit ervaring weten dat dit de beste plekken zijn om je Australië avontuur te beginnen. Hier maak je makkelijk vrienden, er is vrij snel werk te vinden en het is een prima plek om reisspullen aan te schaffen of een auto te kopen. In Sydney of Melbourne verblijf je ook tijdens onze startpakketten.

Aan het einde van je verblijf kan je terugvliegen vanuit veel Australische steden. Zodoende hoef je niet ‘verplicht’ terug naar Sydney of Melbourne. En dat kan je soms wel een rit van 4000 km schelen. Stoppen in Azië op de terugweg kan in Hongkong.

Wil je absoluut stoppen in Bali of Thailand? Boek dan zelf in Australië een enkele reis naar 1 van deze bestemmingen en pak vervolgens weer je vlucht op vanaf 1 van deze plekken.

Voorwaarden retourticket Cathay Pacific

Ons ticket met Cathay Pacific naar Australië is altijd 12 maanden geldig en je kunt na vertrek de data wijzigen. Een datumwijziging is gratis (max. 3 in totaal).

Qantas is dé Australische luchtvaartmaatschappij. Vanwege de intensieve samenwerking tussen Qantas en Emirates, vlieg je vanuit Amsterdam of Brussel via Dubai naar Australië.

Aan het einde van je verblijf kan je terugvliegen vanuit veel Australische steden. Zodoende hoef je niet ‘verplicht’ terug naar Sydney of Melbourne. Vlieg terug vanuit Cairns, Brisbane, Darwin, Perth, Adelaide of natuurlijk vanuit Sydney of Melbourne. Wil je stoppen in Azië op de terugweg (Bali, Thailand, Singapore) of een extra vlucht naar Nieuw-Zeeland? Dat kan! Aan jou de keuze.

De exacte prijs van het ticket wordt bepaald door o.a. de extra vluchten die je bijboekt (stop Azië, retour Nieuw-Zeeland) en de datum. Ook geldt er in onze zomer en rond de kerst een hoogseizoenstoeslag.

Stel zelf je ticket samen – Jij bepaalt hoe je gaat! Stel zelf je route samen en creëer jouw reis. Zo kan je van Amsterdam naar Sydney en 4 maanden later van Melbourne naar Auckland. Na een rondreis door Nieuw-Zeeland vlieg je van Christchurch naar Perth om de westkust en Red Centre te ontdekken. En van Sydney vlieg je via een stop in Zuidoost Azië weer terug naar huis. Hoe mooi wil je het hebben! En dit is slechts één van de vele routemogelijkheden. Wij helpen jou graag om jouw perfecte reis samen te stellen.

Voorwaarden retourticket Qantas

Ons ticket naar Australië met Qantas is altijd 12 maanden geldig en je kunt na vertrek de data en route nog wijzigen. Een datumwijziging is gratis (max. 4 in totaal). Voor een routewijziging betaal je € 150. Ook kan je voor een scherp tarief binnenlandse vluchten bijboeken.

Activity International = Aussie Specialist

Aussie SpecialistWist je dat Activity International is officieel uitgeroepen tot Aussie Specialist en wij kunnen je alles vertellen over het backpacken, reizen en werken Down Under!  We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en vele mooie herinneringen gemaakt die niemand ons meer afpakt. Nu jij nog! Dus heb je vragen over highlights, routes, het klimaat, hostels, auto’s kopen en waar je het beste een baantje kunt vinden…..Vraag het ons! We’ve been there, we’ve done that!

Vind je perfecte reis of vakantie

#letsmakememories