home.php
Bel of app
me terug

Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Let's make memories!

Of je nou gaat backpacken tijdens een tussenjaar, vrijwilligerswerk gaat doen na je studie, op een highschool gaat studeren, au pair wordt of tijdens de zomervakantie op een summercamp gaat werken, wij regelen het voor je. En dat doen we met veel plezier!

De reizen die wij aanbieden zijn erop gericht om op een respectvolle en duurzame manier de wereld op positieve manier te veranderen en dat doen we met onze reizigers, met onze lokale partners én met de lokale bevolking. De duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties zijn daarbij onze richtlijnen. Zo willen we op onze manier – en zo goed als we kunnen – een steentje bijdragen aan een mooiere toekomst. Doe je mee?

Activity International 30 jaar: feest je met ons mee?

Afgelopen oktober vierden wij ons 30 jarig jubileum. Hoera! Maar feesten doe je niet alleen, dat doe je met iedereen de je lief is. Daarom geven we in 2019 veel cadeautjes weg en laten jou meegenieten van ons feestje. Hoe dan? Door allerlei leuke feestaanbiedingen! Houdt daarom dan onze Feestpagina, Facebook en Insta pagina goed in de gaten! 

  • Al 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk, flexibel, deskundig en enthousiast
  • Meer dan 25 bestemmingen
  • Al meer dan 20.000 avonturiers op weg geholpen!
  • Tussenjaarspecialist
Vrijwilligerswerk
Ontdek meer
Backpacken
Ontdek meer
Highschool
Ontdek meer
Au pair
Ontdek meer
Wildlife
Ontdek meer
Tussenjaar
Ontdek meer
Summercamp
Ontdek meer
CV Building & Internship
Ontdek meer

Kies je bestemming

Weet jij al precies waar jij naar toe wilt gaan? Klik dan op één van de continenten en ga direct naar de juiste pagina. Hier staat alle informatie waar jij naar op zoek bent!

"Activity International is echt top! Eerst naar hun info dag geweest, wat mij zo goed geholpen heeft om mij voor te bereiden op mijn reis. Iedereen is heel behulpzaam en ook telefonisch en mail contact is super goed!"
- Heleen
#letsmakememories