single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Verliefd op Vietnam - Rosalie

Rosalie vertrok in november 2022 voor een aantal weken naar Vietnam en daar heeft zo een onvergetelijke en leerzame tijd gehad!

Na afgelopen zomer afgestudeerd te zijn als fysiotherapeut vond ik het een mooie en toepasselijke uitdaging om vrijwilligerswerk te gaan doen in Vietnam. Het werken met de (gehandicapte) volwassenen en kinderen vond ik dan ook echt super leuk! Het project biedt heel veel variatie doordat je elke dag op verschillende plekken aan het werk bent. Een lach op het gezicht toveren van de mensen geeft super veel voldoening! Het werken in combinatie met het leren kennen van een nieuwe cultuur en heel veel leuke dingen kunnen doen in het weekend zorgt echt voor een hele leuke tijd. Ik heb dan ook geen seconde spijt gehad dat ik dit avontuur ben aangegaan. Het is een ervaring die je je hele leven zal bijblijven!! En Vietnam is prachtig, ik kom zeker nog eens terug!

Rosalie

 

Wil je net als Rosalie ook je hulp bieden op de mooie projecten in Vietnam, check dan onze website voor alle informatie!

#followyourdreams