single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Summercamp USA - Kevin Qualm

“Eenmaal aangekomen in Amerika (New York) merkte je gelijk dat alles groot, groter, grootst was. Echt een heel bijzondere ervaring. Nadat ik een dagje met andere Summercamp counselors in een hostel was verbleven (echt super gezellig was dit!) kregen we daar nog een korte uitleg waarna we de volgende ochtend in een bus werden opgepikt. Tijdens deze 2-3 uur durende busreis naar het camp (we zaten echt helemaaal bovenin Amerika) had ik gelijk een aantal vrienden gemaakt. Toevallig werd ik met een van die gasten in dezelfde bunk geplaatst en heb ik nog steeds contact met hen. Lekker makkelijk als je even in Mexico wil verblijven ;)!

Summercamp USA Kevin

Tijdens kamp was ik go-kart instructeur en zoals iedereen al gewaarschuwd had; de favoriet van alle kinderen. Dit was echt geweldig om mee te maken, alhoewel dit in combinatie met begeleider zijn van een slaapzaal met 8 kinderen wel loodzwaar was. Ik was praktisch de hele week aan het lesgeven en reparaties uitvoeren waarbij er in de vrije tijd voor de kinderen diende te worden gezorgd. De special needs kids was een zeer zware taak om te begeleiden, alleen bij tijden ook ontzettend belonend!!

Naast het leren van je sterke en zwakke punten heeft het werken met 150+ internationale staf ook zeker zijn voordelen. Zo gaan we met de hele Europese crew tijdens oud en nieuw in Dublin feesten :)! Al met al ben ik tijdens deze 9 weken ‘mentaal zwaar gesloopt’Β  maar als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt, dan is dit onbetaalbaar!

Summercamp USA Kevin Qualm

 

#followyourdreams