single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Reis van mijn leven! - Ena

We krijgen regelmatig evaluatieformulieren terug van onze reizigers met hun ervaringen over de reis die ze met Activity International hebben gemaakt. Daar worden we blij van! Ena  heeft ook zo’n leuke evaluatie geschreven over haar verblijf en het vrijwilligerswerk in Sri Lanka. Lees hieronder haar reisverhaal Reis van mijn leven Dankjewel Ena voor je leuke evaluatie en de mooie foto’s!

Sri Lanka Reis van mijn leven Ena met zus en vriendin

Ik ben samen met mijn zus en beste vriendin 3 weken naar Sri Lanka vertrokken om daar vrijwilligerswerk te doen. We mochten aan de slag gaan bij het child care project. Dit project was op een arm schooltje in een klooster. Hier werden we elke dag naartoe gebracht met een tuktuk. We werkten samen met onze coördinator elke voormiddag met de kleinste kindjes op een kinderdagverblijf, en speelden, zongen, knutselden en verzorgde deze kindjes. In de namiddag kwam er een groep oudere kinderen van 6 tot 16 jaar waaraan we Engelse les gaven. Ik persoonlijk gaf les aan de kinderen van 6 tot 8 jaar. Deze kinderen konden nog geen woord Engels en daarom begonnen we dus met het alfabet. In het weekend waren we vrij om te doen wat we wilden en ik heb veel prachtige plaatsen in Sri Lanka kunnen bezoeken. Deze reis was de beste reis van mijn leven en ik mis de kindjes enorm.  

Sri Lanka Reis van mijn leven 3 meisjes

Aanrader?
Ja, ik raad het aan aan iedereen die open staat voor nieuwe ervaringen. Je leert zó veel nieuwe dingen bij en je krijgt dingen te zien te je voor altijd bij zullen blijven. Het leukste aan de reizen is dat je nieuwe mensen leert kennen van overal ter wereld en dat je prachtige plaatsen kan ontdekken.

Sri Lanka Reis van mijn leven Groep vrijwilligers jpg

Mooiste herinnering?
Mijn mooiste herinnering is het afscheidsfeestje dat we met de kindjes hebben gehouden. We hadden koekjes en snoepgoed voor ze gekocht en ze waren hier zo ongelofelijk blij mee! Ook dat ze allemaal ijverig aan het werk waren met afscheidskaartjes voor ons te maken was geweldig om te zien. Ik vergeet nooit meer hun trotse gezichtjes elke keer ze een tekening kwamen laten zien. 

Sri Lanka Reis van mijn leven Ena in de tuktuk

#followyourdreams