single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

PURA VIDA! - Hanna

Wat heb ik genoten van het prachtige Costa Rica! Heerlijke stranden, prachtig tropisch regenwoud, vriendelijke mensen, onbeschrijfelijk mooie zonsondergangen en veel wildlife: apen spotten tijdens je ontbijtje of luiaarden in de bomen zien hangen als je terug wandelde van het strand, hoe bijzonder was dat!

Costa Rica Luiaard

In Santa Teresa hadden we een leuk, divers en actief programma: we leerden Spaans – hartstikke handig om meteen te kunnen gebruiken in een spaanstalig land -, hebben surflessen gehad op een van de mooiste stranden van Costa Rica en we hebben vrijwilligerswerk gedaan, zoals helpen bij bescherming van zeeschildpadden, herbebossingsprojecten, beach clean-ups en het bouwen van recycle stations.

Costa Rica Recycle

Tussen het programma van Jakera door was er altijd even tijd om lekker een duik in het heerlijke zwembad met uitzicht op de jungle te nemen, een cocktailtje te drinken bij een van de leuke restaurantjes of met een kokosnootje in je hand op het prachtige strand van Santa Teresa te gaan liggen.

Costa Rica Sunset

Tijdens deze reis heb ik mijn bucketlist een aardig stukje korter gemaakt, nu ik wildwaterraften, ziplinen in Monteverde cloud forest, van watervalkliffen afspringen, bungeejumpen en parasailen weer kan afstrepen! Het was geweldig om naast het normale programma vele leuke excursies en een paar roadtrips te kunnen maken, om op die manier nog meer van Costa Rica te kunnen zien en ervaren.

Costa Rica Bungee

Ik heb herinneringen gemaakt waar ik elke dag nog aan terugdenk, geweldige nieuwe mensen ontmoet en vrienden gemaakt voor het leven. Elke dag was opnieuw genieten, een ultieme Pura Vida ervaring! Het was een reis die ik nooit meer zal vergeten.

Costa Rica Strand

#followyourdreams