single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Mijn 2e huis gevonden! - Anne-Claire

Anne-Claire heeft de Kruger to Cape reis gemaakt: in 12 weken van Swaziland (vrijwilligerswerk), het Kruger Park (safari) in Zuid-Afrika naar Mozambique (strandweek) en daarna door naar Kaapstad, Zuid-Afrika (vrijwilligerswerk). Wat een fantastische reis en wat een ervaring. Anne Claire schrijft op als laatste op haar blog:

Kruger to Cape Anne Claire tijdens het vrijwilligerswerk

Het einde van mijn reis is in zicht! En wat zal ik ook deze plek weer gaan missen💔. Ik had niet verwacht dat je je zo thuis kunt voelen in een land waar je totaal niet vandaan komt! Er is zoveel tekort aan liefde en aandacht voor deze kindjes en als je ze dan ziet lachen dan doet je dat zo goed❤️. Het idee dat ik over 4 dagen in de kou zit is nog enigszins ondenkbaar en raar maar ook dat zal weer goed komen!

Kruger to Cape Anne Claire kampvuur Kruger Park

Op het vliegveld aangekomen flitsen de afgelopen 3 maanden als een film door m’n hoofd. Nu – na 3 maanden door deze fantastische landen gereisd te hebben – is het voorbij😢! Ik ga terug naar Nederland en besef het eigenlijk nog niet. Heb zo ontzettend veel leuke, lieve mensen ontmoet die ik anders nooit was tegen gekomen. Heb m’n tweede thuis gevonden, hoe raar het ook klinkt maar ’t is waar! Zoals het Swazische liedje zegt: Remember the road that will lead you home. Nou, ik kom dr aan;Β  over 11 uur ben ik weer in t koude maar fijne Nederland❤️

Kruger to Cape Anne Claire Mozambique

Kruger to Cape Anne Claire met andere vrijwilligers

Kruger to Cape Anne Claire

Kruger to Cape Anne Claire met reisgenoot
#followyourdreams