single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Mail van Ronneke - Ronneke

Ach wat leuk, krijgen we zo maar een mailtje van Ronneke die op dit moment in Vietnam zit en daar vrijwilligerswerk doet. Ronneke heeft twee jaar geleden ook al eens vrijwilligerswerk gedaan in Vietnam en kon niet wachten om weer terug te gaan. Nu is ze er weer en geniet met volle teugen. Lees maar eens…

” Hallo allemaal.

Het is overweldigend om hier weer te zijn. Het was 2 jaar geleden dat ik hier was, sindsdien is er veel gebeurd, ten goede!  Als eerste het nieuwe Social Support centrum: wat is het mooi geworden. Maar  dat is nog niet alles; ze zijn bijna klaar met het andere gedeelten. Ook zo ontzettend mooi. Verder zie ik bij de meeste cliënten (bewoners)  dat ze echt zijn vooruit gegaan. Zo mooi om dit weer met eigen ogen te zien, hier te zijn en de vrolijke gezichten te zien. Ik voel me zo fijn en happy hier, het voelt als tweede thuis. Echt het gevoel van thuiskomen.

We doen allerlei dingen met de ouderen maar ook met de kleintjes. Vanochtend zijn we met een groepje gaan zwemmen. Geweldig om die blije snoeten te zien. We hebben ook een middag met een paar oudere dames en mannen gedanst. Was ongelooflijk mooi om te zien hoe ze opbloeiden. Geweldig! Het is ook fijn te werken met het lokale team.

Het was eerst weer even wennen weer aan de temperatuur en het lekkere eten. Was voor mij een paar dagen moeilijk met de spijsvertering maar het nu voorbij gelukkig. Nog een week hier, dan gaan we naar het nieuwe project in de Mekong delta. Ben heel benieuwd.

De weekenden besteden Anita en ik goed. Vorig weekend naar Hoi an geweest, zo mooi om daar weer te zijn. Morgen gaan we naar de Bahna Hils brug, schijnt erg mooi te zijn. Morgen komen er 2 nieuwe Nederlandse meisjes, gezellig! 

Nu stop ik er mee, ik heb nog wat foto’s toegevoegd. Het is goed hier te zijn.  Doe iedereen van Activity de groeten. Tot de volgende keer!

Ronneke

#followyourdreams