single-travel_stories.php
App ons
Gratis magazine aanvragen
Mail ons
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief

Mail uit Thailand - Iris

Altijd leuk om een mailtje vanuit weet-ik-veel-waar te krijgen. Dit keer een mailtje van Iris die vrijwilligerswerk en excursies in Centraal Thailand doet. Ze was op moment van mailen 2 weken onderweg en had het heel erg naar haar zin!  Leuk dat ze ons even een berichtje heeft gestuurd. Zo weten we ook een beetje waar en hoe onze reizigers uithangen en wat ze meemaken. Dankjewel Iris voor je update en je foto’s en nog ene fijne tijd in Thailand!

Mail uit Thailand groepsfoto

Hey!

Ik ben nu twee weken in Thailand, en het voelt alsof ik gisteren pas aan ben gekomen. We hebben zoveel leuks gedaan tijdens de Cultuur Week, veel mooie tempels bezocht, we kregen kookles, leerde wat Thais, hebben zelf armbanden gemaakt, enz. Ook zijn we buiten het programma om met een hele groep vrijwilligers een weekend naar Bangkok gegaan, wat ook heel erg leuk en gezellig was. Met zijn vijven in een tuktuk en een hostel geboekt in de Khao San Road voor in totaal 4 euro voor twee nachten : )  Veel streetfood geprobeerd (en ja, ook de beroemde kevers, larven en schorpioenen) en daar natuurlijk ook ’s avonds wezen stappen!

Mail uit THailand tempel

De tweede week begon het vrijwilligersweek. De kinderen waren meteen super enthousiast en blij dat we er waren. Ze hadden Engelse leer/werkboeken dus dat maakte het lesgeven makkelijker. Ze konden nog niet goed Engels verstaan, dus onze Thaise programma coördinator hielp ons dingen te vertalen. Het schrijven en herhalen ging ze uiteindelijk verbazingwekkend goed af! Toen we afscheid moesten nemen vonden de kinderen dat ook erg jammer, maar met een high-five was alles weer opgelost. 

Mail uit Thailand lesgeven

Zondagochtend zijn we vertrokken voor het vrijwilligerswerk bij de Karen Tribes en na deze week is het tijd voor onze Jungle Trekking. Dit wordt ongetwijfeld ook weer ontzettend leuk!

Groetjes, Iris

Mail uit Thailand Boeddha beeld

 

#followyourdreams